Afbeelding

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Art Journaling

Op zondag 18 september organiseren wij de Schrijven Magazine Schrijfdag 2016. Behalve een aantal inspirerende lezingen over schrijven, kun je ook een creatieve schrijfworkshop van Willemien Spook bijwonen. Hieronder vertellen we je er meer over.  

Veel mensen houden op een creatieve manier een dagboek bij: knippen, plakken, scheuren en kleuren, met de nadruk op de illustraties. De cursus Art Journaling van Willemien Spook gaat verder. Er komt nog steeds veel knip- en plakwerk aan te pas (collage) en ook hand-lettering, stempels maken en werken met topmaterialen, maar je leert ook schrijven over herinneringen. Met als resultaat: een waardevol Leefboek voor en over jezelf; een boek dat lééft en met je mee beweegt, zowel qua inhoud als uiterlijk.

'Ik ben niet creatief...' Een veelgehoorde misvatting. Als kind konden we allemaal met potlood en penseel overweg. Later, toen we binnen de lijntjes leerden kleuren en schrijven, durfden we daarvan niet meer af te wijken. Maar iedereen heeft het nog in zich, het is alleen een opfris-kwestie. Gun jezelf de speelruimte die je ooit inleverde. Maak én schrijf met plezier een waardevol Leefboek over jezelf, met verhalen die je na aan het hart liggen. Je zult versteld staan van je eigen creativiteit.

Willemien Spook is gecertificeerd docent creatief schrijven, beeldend kunstenaar en journalist. Ze schreef en redigeerde diverse boeken en publicaties. Het eerste Haarlemse muurgedicht is van haar hand. Daarnaast neemt ze geregeld deel aan exposities. Meer over Willemien weten? Bezoek hier haar website. 

Nog geen ticket? Abonnees van Schrijven Magazine profiteren van €20,- korting!

Bestel je ticket

Word abonnee

__________________________________________________________________________________________

DE SCHRIJVEN MAGAZINE SCHRIJFDAG 2016 | HET PROGRAMMA

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 wordt een dag boordevol inspirerende schrijfworkshops en lezingen over schrijven. Bovendien kun je je verhaalidee pitchen bij redacteuren van uitgeverijen, geven we taaladvies en staat er een batterij schrijfdokters klaar voor eerste hulp bij schrijfproblemen.

Je kunt lezingen en workshops verwachten van de razend populaire schrijfcoaches Geertje Couwenbergh enGeert Kimpentopredacteuren Tilly Hermans en Sander Blom (beiden werkzaam bij uitgeverij Atlas Contact),fantasy-expert Martijn Lindeboom, ‘boekenfluisteraar’ Maarten Carbo, expert familiegeschiedenis Olga Majeau, non-fictie-coach Maria Genova, het thrillerschrijverscollectief Moordwijven, topdebutante Inge Schilperoord en vele, vele anderen.

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 | zondag 18 september van 11:00 tot 18:00 u. | Theater De Omval in Diemen.

Nog geen ticket? Abonnees van Schrijven Magazine profiteren van €20,- korting!

Bestel je ticket

Word abonnee


Techniek