Carolina Trujillo behandelt veelgemaakte schrijffouten tijdens de Schrijfdag 2018

schrijfdag 2018Van je fouten kun je leren. Een levensles die ook bij schrijven past. Daarom gaat schrijfster Carolina Trujillo tijdens de Schrijven Magazine Schrijfdag in op de veelgemaakte fouten van schrijvers.

Carolina Trujillo

Carolina Trujillo is gespecialiseerd in het schrijven van thrillers en romans. Ze won de Marten Toonder/Geertjan Lubberhuizen-prijs (ook bekend als de Selexyz Debuutprijs). Haar tweede roman bezorgde haar een plek op de shortlist van Ako, en haar derde roman behaalde de longlist van de Libris en werd genomineerd voor de Anna Bijnsprijs 2012.

In zo min mogelijk tijd zal Carolina Trujillo zo veel mogelijk technische schrijftips geven. Ze bezit een even uitgebreide als kleurrijke verzameling fouten die ze door beginnend schrijvers (inclusief haarzelf) gemaakt zag worden. Ze zal deze allemaal laten zien, zodat jij ze niet hoeft te maken. Het tempo ligt vrij hoog en er is ruime gelegenheid tot vragen stellen. Er worden geen schrijfopdrachten gegeven of voorgelezen, zodat er genoeg tijd is om zoveel mogelijk schrijffouten te behandelen.

Schrijven Magazine Schrijfdag

De Schrijven Magazine Schrijfdag vindt plaats op zondag 16 september in Theater De Omval in Diemen. Net als vorig jaar krijg je een dag boordevol inspirerende schrijfworkshops en lezingen over schrijven. Ook kun je je verhaalidee pitchen bij redacteuren van uitgeverijen, en er staan schrijfdokters klaar voor eerste hulp bij schrijfproblemen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus bestel snel je tickets.

Uitgeven