Afbeelding

Bron Pexels

Binnenkort te lezen: Schrijven Magazine Plus over schrijfwedstrijden

schrijfwedstrijdenHet jaar vliegt voorbij! Binnenkort kun je alweer de vijfde editie dit jaar van Schrijven Magazine Plus lezen. Het septembernummer verschijnt half september en staat in het thema van schrijfwedstrijden. Maar zoals gebruikelijk staan er ook weer een aantal andere mooie en leerzame artikelen in.

Wat zijn valkuilen die juryleden vaak zien bij inzendingen voor schrijfwedstrijden? Hoe val je op tussen de grote stapel verhalen? Dat vertellen we je in het nieuwe nummer van Schrijven Magazine Plus. Maar ook geven we je een sneak preview van de aankomende schrijfwedstrijden van Schrijven Magazine, die komende maanden van start zullen gaan. En verder: schrijftips van Hanna Bervoets, een interview met o.a. Paulien Cornelisse over selfpublishing en een overzicht van grote schrijfwedstrijden waar je komend schrijfjaar aan kunt meedoen.

Abonnees van Schrijven Magazine Plus ontvangen de nieuwe editie vanzelf in hun mailbox. Nog geen abonnee? Meld je aan! Ben je al lid van het papieren magazine, dan krijg je maar liefst 55% korting op een Plus-abonnement.

Wat is Schrijven Magazine Plus?

Schrijven Magazine Plus is de verbeterde versie van wat voorheen Schrijven Online Plus heette. Je blijft profiteren van de vertrouwde voordelen, zoals korting op cursussen. Maar krijgt er een geweldig extra bij: een Online Magazine dat 6 x per jaar verschijnt, in de maanden dat Schrijven Magazine niet verschijnt. In iedere editie van Schrijven Magazine Plus staat  één schrijfthema centraal. In de eerste editie, die je ter kennismaking gratis kunt bekijken, vertellen we je bijvoorbeeld alles over het schrijven van dialogen.

Neem een abonnement op Schrijven Magazine Plus