Gele lentevlinder

Profile picture for user Gele lentevlinder

Lid sinds

11 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

Bio

Ik ben een fervent lezer, maar ook zelf actief als schrijfster. In 2016 is mijn verhalenbundel Blauwe tongen verschenen en in 2019 mijn roman Het familieweekend. Een leven zonder schrijven kan ik met niet meer voor stellen, al mijn vrije uurtjes besteed ik daaraan en dat heeft geresulteerd in mijn derde boek, Het verlaten tuinhuis, dat eind 2021 is verschenen! Zie ook: www.klaske-bakker.nl.

Boeken

mijn eigen uitgaven:
2016: Blauwe tongen. Een verhalenbundel waarin liefde het overkoepelend thema is en daarbij spelen de verwarring en onzekerheid die dit gevoel met zich mee brengt een belangrijke rol.
2019: Het familieweekend. Een roman waarin een stel broers en zussen herinneringen over vroeger ophaalt. Ze ontdekken dat een ieder alles anders heeft beleefd, maar ook dat het anders is gegaan dan ze altijd dachten.
2021: Het verlaten tuinhuis. Een spannende roman die zich afspeelt op een Grieks eiland. Een ouder echtpaar heeft daar een huisje. Als tijdens een logeerpartij hun kleindochter een ongeluk krijgt, verandert alles.

Genres

roman, literatuur