Image

Zo schrijf je een kinderboek van auteur Mireille Geus.

Zo schrijf je een kinderboek

Neem of geef nu een abonnement en maak kans op Zo schrijf je een kinderboek.Droom jij van een carrière als kinderboekenschrijver? Lees dan Zo schrijf je een kinderboek van bekroond auteur en schrijfcoach Mireille Geus.

Zo schrijf je een kinderboek is het nieuwste deel in de Schrijfbibliotheek. In dit schrijfboek loodst Mireille Geus je in 20 stappen door het schrijfproces. Je ontdekt welke essentiële vragen je jezelf moet stellen voor je begint met het schrijven van een kinderboek, hoe je een plot ontwikkelt, wat je moet doen om een personage geloofwaardig te maken en nog veel meer.

'Als je als enthousiast beginnend kinderboekschrijver vast komt te zitten, is dit boek de bijbel. Ik heb er heel veel aan gehad.' --- Angela Groothuizen

Bestel het boek

Mireille Geus

Mireille Geus is schrijfster van kinderboeken en schrijfcoach. Daarnaast schreef ze toneelstukken voor kinderen en teksten voor Sesamstraat. Ze kreeg tweemaal de jeugdliteratuurprijs Vlag en Wimpel toegekend, haar boek Big werd bekroond met de Gouden Griffel en genomineerd voor de Deutsche Jugend Buchpreis. Voor Schrijven Magazine verzorgt ze de rubriek ‘Tekstuur Kidlit’, waarin ze door lezers ingezonden verhalen van commentaar voorziet.

Bron

www.schrijvenonline.org/schrijfbibliotheek/zo-schrijf-je-een-kinderboek-mireille-geus

Service

Techniek