Afbeelding

Brandende kaars

Foto: Pexels

Wekelijkse schrijfopdracht #342 - Kaarslicht

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Odile Schmidt, Frank Noë, Lizette van Geene, Mike van Holsteijn, Johanna Müller, Annemieke Heller en Nadine van de Sande. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 342e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.

Opdracht #342 - Kaarslicht

Door Annemieke Heller

Wat voor verhaal schrijf je als de enige opdracht is dat er kaarslicht in voor moet komen? Maak je het spannend, romantisch of gooi je het over een hele andere boeg? Met dit koudere weer kunnen we wel wat warm en gezellig kaarslicht gebruiken. Het is aan jou wat je ermee doet in je verhaal. Schrijf in maximaal 250 woorden een verhaal met kaarslicht.

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'. Jouw verhaal is nu hier te vinden. 
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook! Andere verhalen zijn hier te vinden. 

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Over de schrijfcoach

Annemieke Heller studeerde Journalistiek en geniet al haar hele leven van schrijven. De freelance schrijfopdrachten voor verschillende media ruilde ze echter na een paar jaar in voor opdrachten in de boekenwereld, omdat daar toch echt haar passie ligt. Ze begeleidt mensen via coaching bij het schrijven van hun boek en heeft een webshop met leuke spullen voor schrijvers. Op haar website Het Boek Project vind je meer informatie over haar coaching en haar webshop vind je hier.