Afbeelding

Schrijfoefening

Foto: Pexels

Wekelijkse schrijfopdracht #334 - De verboden liefde

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Odile Schmidt, Frank Noë, Lizette van Geene, Mike van Holsteijn, Johanna Müller, Annemieke Heller en Nadine van de Sande. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 334e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.

Opdracht #334 - De verboden liefde

Door Annemieke Heller

Het thema van deze week is 'de verboden liefde' en mag je helemaal zo invullen als jij wilt. Is de liefde tussen je hoofdpersonen letterlijk verboden of kunnen de geliefde door omstandigheden niet samen zijn? De invulling is aan jou en met maximaal 250 woorden is het belangrijk dat je gauw tot de kern komt en ons mee laat genieten (of natuurlijk huilen) met dit liefdesverhaal.

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'. Jouw verhaal is nu hier te vinden. 
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook! Andere verhalen zijn hier te vinden. 

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Over de schrijfcoach

Annemieke Heller studeerde Journalistiek en geniet al haar hele leven van schrijven. De freelance schrijfopdrachten voor verschillende media ruilde ze echter na een paar jaar in voor opdrachten in de boekenwereld, omdat daar toch echt haar passie ligt. Ze begeleidt mensen via coaching bij het schrijven van hun boek en heeft een webshop met leuke spullen voor schrijvers. Op haar website Het Boek Project vind je meer informatie over haar coaching en haar webshop vind je hier.