Start » Nieuws » Wekelijkse schrijfopdracht #160

Wekelijkse schrijfopdracht #160

13 September 2017

Wekelijkse schrijfopdracht #160Behoefte aan feedback op je schrijfwerk? Doe dan mee met onze wekelijkse schrijfopdracht, uitgeschreven door onze professionele schrijfcoaches.

Wekelijkse schrijfopdracht

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Odile Schmidt, Wilma van den Akker, Corrie Gramser, Inanna van den Berg, Marije Catsburg, Elizabeth van den Dries, Nel Goudriaan, Blavatski en Greetje Kruidhof. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 160e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.

Wekelijkse schrijfopdracht #160 – Moraal

Door schrijfcoach Elizabeth van den Dries

Neem de foto van de etalagehoofden als uitgangspunt en schrijf er een verhaal over met een moraal van maximaal 400 woorden.

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken. 

Over de schrijfcoach 

Na de Schrijversvakschool 't Colofon startte Elizabeth van den Dries met het geven van schrijfcursussen en workshops aan kinderen en volwassenen. Fictie en non-fictie. Ze schreef een gedichtenbundel en vijf kinderboeken, waarvan twee boeken met verborgen pagina's waartussen een eigen verhaal en tekening geschoven kan worden. Afgelopen zomer verscheen haar roman Ik lief je bij Uitgeverij Paris Books.

« terug naar het nieuwsoverzicht

Gerelateerd nieuws:

- Wekelijkse schrijfopdracht #159
- Schrijven Magazine presenteert: literair tijdschrift Alice
- Beter leren schrijven? Lees Schrijven Magazine!


Schrijfboek cadeau? Nu gratis bij een abonnement op Schrijven Magazine!

Neem een abonnement op Schrijven Magazine!

Maak je keuze!
Like Schrijven Online op Facebook!

Like Schrijven Online op Facebook!

Vind ik leuk!

Intensieve online cursussen. Goed én betaalbaar!

Meer informatie
Schrijven Magazine: geen nummer meer missen?

Neem nu een abonnement op Schrijven Magazine! Profiteer van onze superaanbieding!

Profiteer nu!