Afbeelding

Schrijfdocente Geertje Couwenbergh. Foto door Stijn Rademaker

Wakker je schrijfzin aan

Schrijven Online cursus Lust in je leven door schrijvenSchrijven doe je met je hele wezen: je zintuigen, herinneringen en verlangens. De lust voor schrijven kan echter uitdoven door ideeën over hoe schrijven hoort te zijn. Deze schrijfcursus is bedoeld om je schrijfzin weer aan te wakkeren.

'Wild inspirerend! Hoopgevend en blijmakend,' reactie van een cursist.

Lust in je leven door schrijven

Met deze online schrijfcursus van vier lessen train je je schrijfpieren. Je ontwikkelt kracht, flexibiliteit en moed – de drie onmisbare spiergroepen van een goede schrijver. Tegelijkertijd bouw je een vriendschappelijke relatie op met je belangrijkste schrijfgereedschap: je eigen geest. Die combinatie van spierballen en hartelijkheid maakt je een geweldig schrijver.

Tijdens de vier lessen leer je onder meer te schrijven vanuit je eerste gedachtes en te schrijven met je hele lichaam, niet alleen je brein. Ook leer je zelftwijfel, remmingen en onzekerheid in te zetten als olie op je schrijfvuur, en zet je opgedane inzichten om in ‘eetbaar schrijven’; schrijven dat je anderen wilt voeren.

Verloop van de cursus

• Na aanmelding en betaling krijg je de eerste les per mail opgestuurd (pdf).
• Je sluit iedere les af met een eindopdracht die je mailt naar de schrijfdocent. Zij geeft feedback en stuurt je de volgende les.
• In iedere les staat een ander genre en een ander deel van het schrijfproces centraal.
• Het geheel wordt afgesloten met een eindopdracht en een uitgebreid rapport over jouw schrijfstijl en suggesties voor volgende stappen om je talent verder aan te scherpen.

Geïnteresseerd? Meld je nu aan voor deze schrijfcursus.

Schrijfdocent Geertje Couwenbergh

Geertje Couwenbergh is columnist, schrijfleraar en auteur van drie boeken, waaronder ZIN: Lust in je Leven door Schrijven. Ze schrijft voor diverse bladen en geeft schrijfworkshops in binnen- en buitenland. Exclusief voor Schrijven Online Academie ontwikkelde ze deze cursus, vol nieuw materiaal, uitgebreide voorbeelden, inspiratie en uiteraard, talloze schrijfoefeningen. Alles om het buskruit in je pen en leven te doen ontsteken.

Goede en betaalbare schrijfcursussen

Schrijven Online Academie biedt een uitgebreid aanbod aan schrijfcursussen, van spannende verhalen en conflict in scènes tot reisverhalen en autobiografisch schrijven. Breng ook je technische taalvaardigheden weer op peil met onze online trainingen.

Techniek

Service