Van forum naar boek: Mili van Veegh debuteert met Jitzak

Van forum naar boek: Mili van Veegh debuteert met JitzakVeel van onze forumleden hebben de ambitie om een boek te publiceren. Mili van Veegh maakte die droom waar met haar debuut Jitzak, dat vandaag verschijnt.

Van schrijfforum naar publicatie

In juli 2016 trok Mili van Veegh, trouw lid op ons forum, de stoute schoenen aan en zocht contact met Inanna van den Berg, schrijfcoach bij Schrijven Online. Nu, een jaar later, is de geboorte van Jitzak een feit.

Wij feliciteren Mili van Veegh met haar debuut Jitzak: een intrigerend verhaal dat diep de ziel betreedt, een verhaal dat iedere vrouw kan overkomen. Met trots presenteren wij als eerste de boektrailer:

[video:https://www.youtube.com/watch?v=-2BXH1nHWUw width:500 height:280 align:center]

Het verhaal

Zizzel, geraakt door het schrijnende verleden van Jitzak en overweldigd door zijn charme en liefde voor haar, stort zich in een relatie met hem. Eindelijk heeft ze weer vertrouwen in de toekomst en bloeit ze op tot de vrouw die ze was voor haar eerdere relatie.

Jitzak, ex-marinier en vrouwenveroveraar, weeft zijn duistere web om haar heen. Voor hij de deur achter zich dichttrekt, glijdt hij in de armen van Atnat, zijn nieuwe liefde.

Gedreven door wanhoop zoekt Zizzel contact met Atnat en vindt in haar een bondgenoot. Samen draaien ze de rollen om en weven hun web om Jitzak.

De schrijfster

Mili van Veegh leeft een teruggetrokken leven in Frankrijk, waar zij haar schrijvershart gevonden heeft. Voor haar debuut is zij tijdelijk teruggekeerd naar haar pied-à-terre in Den Haag om haar Jitzak te delen met het grote publiek.

Ambilicious uitgever van verhalenJitzak wordt uitgegeven door Ambilicious uitgever van verhalen en is vanaf vandaag verkrijgbaar voor € 19,95.