Start » Nieuws » Van forum naar boek: Mili van Veegh debuteert met Jitzak

Van forum naar boek: Mili van Veegh debuteert met Jitzak

19 Augustus 2017

 Mili van Veegh debuteert met JitzakVeel van onze forumleden hebben de ambitie om een boek te publiceren. Mili van Veegh maakte die droom waar met haar debuut Jitzak, dat vandaag verschijnt.

Van schrijfforum naar publicatie

In juli 2016 trok Mili van Veegh, trouw lid op ons forum, de stoute schoenen aan en zocht contact met Inanna van den Berg, schrijfcoach bij Schrijven Online. Nu, een jaar later, is de geboorte van Jitzak een feit.

Wij feliciteren Mili van Veegh met haar debuut Jitzak: een intrigerend verhaal dat diep de ziel betreedt, een verhaal dat iedere vrouw kan overkomen. Met trots presenteren wij als eerste de boektrailer:

Het verhaal

Zizzel, geraakt door het schrijnende verleden van Jitzak en overweldigd door zijn charme en liefde voor haar, stort zich in een relatie met hem. Eindelijk heeft ze weer vertrouwen in de toekomst en bloeit ze op tot de vrouw die ze was voor haar eerdere relatie.

Jitzak, ex-marinier en vrouwenveroveraar, weeft zijn duistere web om haar heen. Voor hij de deur achter zich dichttrekt, glijdt hij in de armen van Atnat, zijn nieuwe liefde.

Gedreven door wanhoop zoekt Zizzel contact met Atnat en vindt in haar een bondgenoot. Samen draaien ze de rollen om en weven hun web om Jitzak.

De schrijfster

Mili van Veegh leeft een teruggetrokken leven in Frankrijk, waar zij haar schrijvershart gevonden heeft. Voor haar debuut is zij tijdelijk teruggekeerd naar haar pied-à-terre in Den Haag om haar Jitzak te delen met het grote publiek.

Ambilicious uitgever van verhalenJitzak wordt uitgegeven door Ambilicious uitgever van verhalen en is vanaf vandaag verkrijgbaar voor € 19,95.

« terug naar het nieuwsoverzicht

Gerelateerd nieuws:

- 7 manieren om op te vallen bij een uitgever
- Workshop Brenda van Es - Schrijven Magazine Schrijfdag 2017
- Schrijven Magazine presenteert: literair tijdschrift Alice
- Beter leren schrijven? Volg een schrijfcursus bij de Schrijven Online Academie


Schrijven Magazine SUPERAANBIEDING

Korting én 3 cadeaus!

Word nu abonnee!
Ook voor dichters: Schrijven Magazine

In ieder nummer van Schrijven Magazine interviewen we een dichter over het schrijfproces!

Word abonnee!

Profiteer van heel veel extra's!

Vanaf € 12,50 per jaar
Volkskrant looft Schrijven Magazine

In een stuk getiteld: 'Schrijven Magazine, omdat iedereen schrijver wil worden'.

Lees meer