Start » Nieuws » Uitgeverij Das Mag zoekt jong literair talent

Uitgeverij Das Mag zoekt jong literair talent

27 Juni 2019

Heb jij ambitie om je schrijfwerk te laten publiceren en ben je jonger dan 35 jaar? Stuur dan je verhaal in voor Sampler 2020. Sampler is een tijdschrift van de Nederlandse uitgeverij Das Mag dat twee keer eerder is verschenen, in 2018 en 2019. Ook in de editie van 2020 zullen vijf verhalen van vijf verschillende jonge schrijvers worden gepubliceerd. Eerst zal een shortlist van tien verhalen worden samengesteld. Vervolgens mogen de auteurs van de vijf beste verhalen het Sampler-traject in. Tijdens dit talentontwikkelingstraject worden zij begeleid tijdens hun werk aan een nieuwe langere versie van hun verhaal die uiteindelijk gepubliceerd wordt. Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze wedstrijd? Stuur je verhaal van maximaal 500 woorden uiterlijk 14 juli naar sampler@dasmag.nl. Klik hier voor meer informatie.

« terug naar het nieuwsoverzicht

Gerelateerd nieuws:

- Beter leren schrijven? Lees Schrijven Magazine!
- Das Magazin begint een uitgeverij
- Wie is wie in uitgeversland: Das Mag
- Masterclass schrijven voor jongeren


Schrijven

Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Boordevol nieuws, tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!
  • THEMA Kan schrijven je leven redden?
  • Hoe beschrijf je emoties?
  • Zo vind je een uitgever die bij je past
  • Zo belangrijk zijn de eerste 10 pagina's
  • Schrijftips van Anne-Gine Goemans
  • Schrijftechniek: vertellen en vertonen
  • Taaltips: taal en logica

Dit nummer verschijnt omstreeks 6 december oktober. Nog geen abonnee? Meld je aan vóór maandag 25 november 16:00 uur, dan krijg je dit nummer thuis!

Introductiekorting!