Uitgever Harper Voyager opent deuren voor manuscripten

Uitgeefambities? Harper Voyager ontvangt je met open armen.Harper Voyager, de fantasy en sci-fi imprint van internationale uitgeverij Harpercollins, heeft sinds afgelopen maandag zijn deuren geopend voor opgemaakte Engelstalige manuscripten. Dus stuur je manuscript op en maak kans op publicatie.

Harper Voyager is een uitgeverij in de VS, Groot-Brittannië en Australië en geeft het werk uit van onder andere George R.R. Martin (Spel der Tronen) en Raymond E. Feist (Oorlog van de Grote Scheuring). De uitgever opent zijn deuren van 1 tot en met 14 oktober voor opgemaakte manuscripten die niet eerder naar een literair agent of uitgever zijn gestuurd.

Let wel: het gaat hier alleen om Engelstalige manuscripten van tussen de 80.000 en 120.000 woorden. Harper Voyager geeft aan dat de voorkeur uitgaat naar de genres epic/urban fantasy, science-fiction, horror, supernatuurlijk (young adult) en dystopia. Overigens staat het je vrij om meerdere manuscripten in te sturen, zolang ze maar af zijn.

Geïnteresseerd? Kijk naar de uitgaven van Harper Voyager om te zien of jouw manuscript er tussen past. Ook wordt hier stap voor stap uitgelegd hoe je een manuscript in kunt sturen.

Deze methode van manuscriptvergaring is vrij uniek en levert, naast een heleboel werk voor de uitgever, de kans voor aspirant schrijvers om hun droom te verwezenlijken. Dus heb je ambities om de Engelstalige boekenmarkt te betreden, schroom niet om je manuscript in te sturen!

Bron

http://harpervoyagerbooks.com