Afbeelding

Start juist nu met schrijven

Foto: Pexels

Start juist nu met schrijven met het nieuwe Schrijven Magazine Plus!

Niemand weet hoe lang het effect van Corona nog zal blijven – maar de verwachting is wel dat het effect lang voelbaar zal blijven. Kortom, waarschijnlijk hebben we ook in de komende maanden genoeg tijd en ruimte om te schrijven. Daarom staat dit nummer van Schrijven Magazine Plus in het teken van 'starten met schrijven'!


Wat kan je verwachten? Eén van de schrijftechnische onderwerpen waar veel mensen mee de mist in gaan is perspectief. Vanuit wie wordt het verhaal verteld? In deze Schrijven Magazine Plus legt Kathy Mathys uit waar je op moet letten. Verder gaan we in op personages en plot. En daarmee heb je de drie grote P’s van het schrijven direct te pakken. Ook geven we tips & tricks voor het eerste hoofdstuk van je verhaal en zetten we fouten op een rij die je vooral niet wil maken!

Abonnees van Schrijven Magazine Plus ontvangen de nieuwe editie vanzelf in hun mailbox. Nog geen abonnee? Meld je aan! Ben je al lid van het papieren magazine, dan krijg je maar liefst 55% korting op een Plus-abonnement.

Wat is Schrijven Magazine Plus?

Schrijven Magazine Plus is de verbeterde versie van wat voorheen Schrijven Online Plus heette. Je blijft profiteren van de vertrouwde voordelen, zoals korting op cursussen. Maar krijgt er een geweldig extra bij: een Online Magazine dat 6 x per jaar verschijnt, in de maanden dat Schrijven Magazine niet verschijnt. In iedere editie van Schrijven Magazine Plus staat  één schrijfthema centraal. In de eerste editie, die je ter kennismaking gratis kunt bekijken, vertellen we je bijvoorbeeld alles over het schrijven van dialogen.

Neem een abonnement op Schrijven Magazine Plus

Techniek