Schrijven Magazine presents: Ultrakorte Verhalen

Een verhaal schrijven in maximaal 99 woorden, durf jij het aan? Schrijven Magazine: Flash Fiction daagt je uit een ultrakort verhaal te schrijven en te delen. De leukste, beste, of meest gelikete verhalen delen we op Schrijven Online. 

Word lid van onze nieuwe Facebookgroep Schrijven Magazine: Ultrakorte Verhalen. Hier kun je eenmaal per dag een ultrakort verhaal plaatsen (maximaal 99 woorden). Een makkelijke maar toch uitdagende manier om aan het schrijven te blijven! Voel je ook vrij om anderen te voorzien van feedback. Maak indruk op ons én al je medeschrijvers, en wie weet lees je je verhaal straks terug op Schrijven Online.

Auteursrecht

Wanneer je een kort verhaal plaatst, geef je Schrijven Magazine toestemming om het verhaal eventueel te delen op andere online kanalen, waaronder de website en nieuwsbrief. Het auteursrecht blijft uiteraard bij jou en jij zal dan ook altijd genoemd worden als schrijver.

Geplaatste korte verhalen zijn, net als alle andere content op Facebook, wel verbonden aan de voorwaarden van Facebook (lees hier meer). In de praktijk zal de schrijver hier waarschijnlijk weinig last van krijgen.

Join the club en begin vandaag nog met schrijven!