Afbeelding

Vrouw loopt met rolkoffer

Foto: Alexandr Podvalny via Pexels

Schrijfopdracht: een vakantieverhaal met een twist

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Frank Noë, Lizette van Geene, Mike van Holsteijn, Johanna Müller, Annemieke Heller, Lotte Petersen en Nadine van de Sande. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 359e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.

Opdracht #359 - Horrorzomer  

Door Annemieke Heller

Voor steeds meer mensen breekt de vakantie nu echt aan, daarom lijkt het me leuk om in vakantiesferen te komen. Maar dan juist niet de vakantie waar jij al tijden van droomt en door alle gekkigheid naar uit hebt gekeken. Deze week mag jij een verhaal schrijven waar je nekharen van overeind gaan staan. Wat is voor jou de absolute horrorvakantie? We lezen het graag terug in een stukje van maximaal 250 woorden. Succes! 

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'. Jouw verhaal is nu hier te vinden. 
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook! Andere verhalen zijn hier te vinden. 

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Over de schrijfcoach

Annemieke Heller stuurde op haar twaalfde haar eerste manuscript naar een uitgever, studeerde Journalistiek en geniet al haar hele leven van schrijven. De freelance schrijfopdrachten voor verschillende media ruilde ze echter na een paar jaar in voor opdrachten in de boekenwereld, omdat daar toch echt haar passie ligt. Ze redigeert inmiddels voor een uitgeverij en begeleidt mensen via coaching bij het schrijven van hun boek. Op haar website Het Boek Project vind je meer informatie.