Afbeelding

Foto door Irene Dekkers

Schrijfcursus Autobiografisch schrijven

Vind je het interessant om in je verleden te duiken? Met het opschrijven van je herinneringen kun je je familie en vrienden een plezier doen. Maar zeker ook jezelf.

Schrijven Online Academie verzorgt al enige tijd de cursus Autobiografisch schrijven. De lessen zijn geschreven door Miriam Janssen; vanaf 1 september stap je in de tijdmachine onder begeleiding van Judy Elfferich. Beiden zijn gecertificeerd allround schrijfdocent en zeer ervaren.

Elke les biedt je diverse oefeningen, ondersteund door theorie. Je leert allerlei technieken om de poorten naar je herinnering te openen, er is aandacht voor het schrijfproces en je krijgt tips die je helpen om een passende vorm te vinden voor je materiaal. Behalve de feedback per les geeft de docent je na de eindopdracht suggesties voor je verdere schrijfplannen.

Judy Elfferich: ‘Autobiografisch schrijven is spannend! Het voert je niet alleen terug naar vertrouwde plaatsen – ook brengt het herinneringen naar boven waarvan je niet meer wist dat je ze had.’

Voor meer informatie en bestellen, klik hier. Wil je liever een andere schrijfcursus volgen bij Schrijven Academie? Dat kan, kijk hier voor alle cursussen die wij aanbieden. 

Over Judy Elfferich

Judy Elfferich geeft sinds 1997 les aan mensen (van alle leeftijden) die schrijven voor hun plezier. Daarnaast is ze schrijver, dichter en redacteur. Werk van haar verscheen o.a. in De Tweede Ronde, KortVerhaal, Querido’s Poëziespektakel 4 en 5, BoekieBoekie. Judy’s blog: judyelf.edublogs.org.

Techniek