Afbeelding

Radioprogramma Over Poëzie en Muziek

Radioprogramma Over Poëzie en MuziekMas Papo en Sabine Kars, beide dichters, poëzieliefhebbers en muziekfreaks, zijn een nieuw radioprogramma begonnen over muziek en poëzie. Het is een toegankelijk programma op de zondagavond, van 21.00 - 23.00 uur, live bij B-FM. Vol met gesprekken, gedichten, bijzondere muziek en meer.

De eerste uitzending vond plaats in het zondagavondlicht van 8 oktober. Digitaal zijn de uitzendingen te allen tijde terug te luisteren, omdat zowel muziek als poëzie volgens de twee tijdloos en grenzeloos kan zijn.

Te gast bij het radioprogramma

Elke uitzending hebben Sabine en Mas een dichter te gast. In de eerste uitzending was dat Tsead Bruinja, dichter in het Fries en Nederlands. Bruinja is onder meer juryvoorzitter van de Turing Gedichtenwedstrijd. In de tweede aflevering was Wouter van Heinigen te gast. Hij is onder andere dichter, uitgever van poëziebundels en schrijft al jaren dagelijks een weblog over poëzie. Dichter Daan Mol van de band ContraContra staat op de planning voor de volgende uitzending.

Iedere zondagavond is er veel moois te beleven op het raakvlak van poëzie en muziek.

Kijk voor meer informatie op de website.