Afbeelding

Levensverhalen Schrijven

Pexels

Nu te lezen: Schrijven Magazine Plus over levensverhalen

Het is november en de herfst is in volle gang. De dagen worden donkerder, de natuur trekt zicht terug voor de winterslaap en de lucht kleurt somber grijs. In deze maanden bekruipt je een gevoel van melancholie en begin je onwillekeurig je leven te overpeinzen. Maar waarom zou je van de nood geen deugd maken? Gebruik deze overpeinzingen als inspiratiebron om je levensgeschiedenis papier te zetten! In de nieuwste editie Schrijven Magazine Plus geven wij volop tips om jou hierbij op weg te helpen. Dit nummer staat namelijk helemaal in het teken van levensverhalen schrijven! Schrijven Magazine Plus

Meer nog dan andere genres, is het schrijven van een levensverhaal een gravende activiteit. Je gaat spitten in jouw eigen geschiedenis of die van je familie. Dit kan soms best confronterend zijn. Tegelijkertijd helpt het je ook bij verwerken. Door je levensverhaal op te schrijven rouw je, verwerk je, interpreteer je het opnieuw en vergeef je. Dit maakt het tot een van de meest intense genres van schrijven. 

Waarom zou je jouw levensverhaal op papier zetten? Hoe doe je onderzoek naar je (familie)geschiedenis? En hoe krijg je de schoonheid van non-fictie goed op papier? In het nieuwe nummer van Schrijven Magazine Plus geven we antwoord op al deze vragen en meer. 

Abonnees van Schrijven Magazine Plus ontvangen de nieuwe editie vanzelf in hun mailbox. Nog geen abonnee? Meld je aan! Ben je al lid van het papieren magazine, dan krijg je maar liefst 55% korting op een Plus-abonnement.

Wat is Schrijven Magazine Plus?

Schrijven Magazine Plus is de verbeterde versie van wat voorheen Schrijven Online Plus heette. Je blijft profiteren van de vertrouwde voordelen, zoals korting op cursussen. Maar krijgt er een geweldig extra bij: een Online Magazine dat 6 x per jaar verschijnt, in de maanden dat Schrijven Magazine niet verschijnt. In iedere editie van Schrijven Magazine Plus staat  één schrijfthema centraal. In de eerste editie, die je ter kennismaking gratis kunt bekijken, vertellen we je bijvoorbeeld alles over het schrijven van dialogen.

Neem een abonnement op Schrijven Magazine Plus