Afbeelding

Bron: Pixabay

Leven etc. – autobiografische schrijfopdracht #69

Wil jij graag schrijven over leven, liefde of familie? Dat kan bij het Leven etc.: een nieuwe schrijfrubriek waar autobiografische thema's aan bod komen. De formule is hetzelfde als bij de ‘gewone’ wekelijkse schrijfopdracht.

Wekelijkse autobiografische schrijfopdracht #69 - De lenteherinnering

Door schrijfcoach Ingeborg van Buiten

Ineens horen we bij het krieken van de dag de vogels weer fluiten. De temperaturen gaan iets omhoog, de zon krijgt meer kracht. We kunnen het bijna ruiken; de lente komt eraan!

Beschrijf in maximaal 400 woorden je mooiste herinnering aan de lente en verwerk er een gebeurtenis in. Misschien was dat als kind? Of later als volwassene? Probeer bij het bijzondere gevoel te komen dat deze herinnering oproept en dit gevoel over te brengen aan lezer.  

Publiceren en feedback

•    Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.
•    Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
•    Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken

Over de schrijfcoach

Ingeborg van Buiten heeft voor meerdere bedrijven als marketingmanager gewerkt en veel ervaring opgedaan als projectcoördinator en eindredacteur van zakelijke uitgaven. Schrijven, lezen en boeken zijn altijd een grote passie geweest. Twee jaar geleden gooide zij het roer om en volgde ze o.a. de redactieopleiding aan de schrijversacademie. Inmiddels werkt ze als zelfstandig marketingadviseur en redacteur via haar eigen bedrijf, YGG Marketing. Daarnaast heeft zij onlangs YGG Publishing opgericht om auteurs te begeleiden bij het verwezenlijken van hun dromen.