Afbeelding

Bron Pixabay

Leven etc. – autobiografische schrijfopdracht #67

happy placeWil jij graag schrijven over leven, liefde of familie? Dat kan bij het Leven etc.: een nieuwe schrijfrubriek waar autobiografische thema's aan bod komen. De formule is hetzelfde als bij de ‘gewone’ wekelijkse schrijfopdracht.

Wekelijkse autobiografische schrijfopdracht #67 - Happy place

Door schrijfcoach Mabel Verstappen

Iedereen heeft wel een plek die hem of haar rustig of gelukkig maakt. Zo'n plek noemen ze in het Engels een "happy place". Eraan denken en je inbeelden dat je er bent kan rust bieden. Omschrijf jouw happy place zo goed mogelijk vanuit al je zintuigen in maximaal 300 woorden.

Publiceren en feedback

•    Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.

•    Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.

•    Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken

Over de schrijfcoach

Mabel Verstappen schrijft met name fictie en heeft een blog over haar maagverkleining. Ze heeft diverse schrijfcursussen gevolgd en blijft zichzelf hier met plezier in ontwikkelen. Momenteel werkt ze in het onderwijs als technisch onderwijsassistent. Haar website is kiwiofbanaan.wordpress.com