Start » Nieuws » Eerste week van december - schrapweek

Eerste week van december - schrapweek

30 November 2012

De eerste week van december is de schrapweek.Op maandag 3 december introduceren we de schrapweek. Lees elke dag een tip over het schrappen en herschrijven van je verhaal.

Nog maar een maand voordat we vol moed en goede hoop het nieuwe jaar in gaan. Iedereen bereidt zich voor op Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw, waardoor schrijven nog wel eens aan de kant wordt geschoven.

Voel je niet schuldig, dit overkomt menig schrijver. Om toch aan de slag te blijven met schrijven, introduceert Schrijven Online de schrapweek. Pak het schrijfproject waar je mee bezig bent erbij, spit je verhaal door en begin met schrappen. Je NaNoWriMo-verhaal leent zich hier natuurlijk uitstekend voor.

Bezoek volgende week elke dag de website van Schrijven Online voor de nieuwste schraptip. Lees op donderdag 6 december bovendien een uitgebreid tipartikel over schrappen en herschrijven. Zo kun je met een mooi afgewerkt verhaal er nog even tegenaan in december.

Bron: www.schrijvenonline.org

« terug naar het nieuwsoverzicht

Gerelateerd nieuws:

- Schraptip 1: kill your darlings
- Schraptip 2: analyseer je scènes
- Schraptip 3: vermijd mooischrijverij
- Schraptip 4: neem afstand van je manuscript


Tags:
Schrijven

Iedere week het beste van Schrijven Online in je inbox? Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Boordevol nieuws, tips, aanbiedingen en winacties!

Schrijf je in!
  • THEMA Kan schrijven je leven redden?
  • Hoe beschrijf je emoties?
  • Zo vind je een uitgever die bij je past
  • Zo belangrijk zijn de eerste 10 pagina's
  • Schrijftips van Anne-Gine Goemans
  • Schrijftechniek: vertellen en vertonen
  • Taaltips: taal en logica

Dit nummer verschijnt omstreeks 6 december oktober. Nog geen abonnee? Meld je aan vóór maandag 25 november 16:00 uur, dan krijg je dit nummer thuis!

Introductiekorting!