Afbeelding

2022 kaarsen

Foto: cottonbro via Pexels

Een mooi schrijfjaar gewenst! – tips van de redactie

Januari staat in het teken van goede voornemens -  en er zijn geen betere doelen te bedenken dan schrijfdoelen voor jezelf. We helpen je op weg om van 2022 een mooi schrijfjaar te maken!


5 goede voornemens voor een geweldig nieuw schrijfjaar

2022 staat voor de deur. Misschien heb je al wat goede voornemens gemaakt. Heb je er ook aan gedacht om schrijfvoornemens te maken? We geven je een aantal tips waarmee je jouw 2022 een succesvol schrijfjaar kunt maken!
Lees verder

2022 wordt jouw schrijfjaar met deze checklist

Als ‘een boek schrijven’ op jouw lijst met goede voornemens staat, dan ben je hier aan het goede adres! Daadwerkelijk een boek schrijven, vergt nadenkwerk en een goede voorbereiding. Volg deze checklist en je weet zeker dat je je boek dit jaar écht afkrijgt!
Lees verder

Tips om je schrijfvoornemens wél haalbaar te maken

Rond de jaarwisseling zitten we altijd vol goede ideeën en grote plannen voor het nieuwe jaar. Uiteindelijk komt hier vaak weinig van terecht. We geven je tips om je schrijfvoornemens wél haalbaar te maken.
Lees verder

Zo breng je structuur aan in je schrijfroutine

Het dagelijkse leven is druk, dus een goede schrijfroutine vinden is een hele opgave. Wanneer je echt een boek wilt schrijven, is het van belang om regelmatig achter je laptop te kruipen. Met deze 5 tips zorg je ervoor dat je een gezonde schrijfroutine krijgt. 
Lees verder

Zo weet je wanneer je klaar bent om te beginnen aan je verhaal

Je hebt een verhaalidee, maar twijfelt of het goed genoeg is. Of je bent er juist enthousiast over, maar weet niet hoe je er een verhaal van maakt. Komen deze problemen je bekend voor? Wanneer je deze 4 dingen doet, ben je klaar om met het schrijven te beginnen.
Lees verder