Afbeelding

Beeld Pexels

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missen

Mis deze drie schrijfactiviteiten voor komend weekend niet.Nog niks te doen dit weekend? Zin om eens lekker een dagje met schrijven bezig te zijn? Ontmoet andere schrijvers in het schrijfcafé in Arnhem, schrijf over passie in Deventer of doe nieuwe inspiratie op in Eindhoven.

Schrijfcafé Arnhem

Datum: vrijdag 16 februari van 10.00 tot 12.00
Locatie: Arnhem
Vind je schrijven leuk? Wil je graag lezen wat anderen schrijven? Dan is dit schrijfcafé wat voor jou. Elke keer wordt er een thema gekozen waarmee je aan de slag gaat. Door de schrijfoefeningen komen de woorden als vanzelf. Ben je benieuwd naar het thema? Ga dan vrijdag naar het schrijfcafé. Lees hier meer.

Passievol schrijven

Datum: zaterdag 17 februari van 14.00 tot 15.00
Locatie: Deventer
In Deventer bij Ziniz is er een gratis schrijfuur. Je gaat aan de slag met verschillende schrijfoefeningen rondom intuïtief schrijven. Laat de passie door je pen stromen en zo op het papier belanden, want passie is het thema dat dit keer centraal staat. Lees hier meer.

Schrijfcafé Eindhoven

Datum: zaterdag 17 februari van 10.30 tot 12.45
Locatie: Eindhoven
Het schrijfcafé in Eindhoven is een ontmoetingsplek voor liefhebbers van schrijven. Op deze laagdrempelige, ongedwongen manier van schrijven kun je nieuwe inspiratie opdoen en experimenteren met verschillende stijlen en tekstvormen. In het schrijfcafé krijg je schrijfopdrachten die je ter plekke uitwerkt en deelt met de andere schrijvers. Schrijfervaring is niet nodig. Klik hier voor meer.

Benieuwd welke schrijfactiviteiten bij jou in de buurt plaatsvinden? Bekijk het hele overzicht hier.

Door Nicolette Hendriks

Techniek