Image

Beeld: Pexels

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missen

Deze 3 schrijfactiviteiten wil je dit weekend niet missenNog niks te doen dit weekend? Zin om eens lekker een dagje met schrijven bezig te zijn? Schrijf een nacht lang in Rotterdam, volg een schrijfworkshop in Baarlo of schrijf je levensverhaal in Den Haag.

Workshop Schrijven natuurlijk

Datum: zaterdag 9 december van 10:00-16:00
Locatie: Baarlo
Tijdens deze workshop schrijf je onbekommerd de eerste ruwe versie van een verhaal. Je leert hoe je voorkomt dat je verhaal een product wordt dat past in een mal. Je onderzoekt de drijfveren, verlangens en frustraties van je personage. Je gaat na of je de goede beslissingen hebt genomen en ziet wat je kunt toevoegen en weglaten. Je gaat naar huis met een uitgediept verhaal vol inspiratie.
Kijk hier voor meer informatie.

The Night Shift

Datum: zaterdag 9 december van 21:30-03:30 (inlopen vanaf 21:00)
Locatie: Rotterdam
Voor alle nachtuilen en uitstellers! Werk een nacht lang aan je eigen korte verhaal of roman in een literair stimulerende omgeving (met drank en snacks), deel je harde zwoegen met collega-schrijvers en ontvang tips van een professionele schrijfdocent. Voor degenen die liever een schrijfopdracht voor de nacht meekrijgen is er de schrijfopdrachtgenerator
Kijk hier voor meer informatie.

Workshop Levensverhaal schrijven

Datum: zondag 10 december van 10:30-17:30 (inloop vanaf 10:00)
Locatie: Den Haag
Met behulp van speelse taal- en tekstoefeningen ga je tijdens deze schrijfworkshop ontdekken welke stijl het beste bij jou past. De workshop is geschikt voor iedereen die al bezig is met het opschrijven van zijn of haar levensverhaal en iedereen die er aan wil beginnen. Ook krijg je tips om op een handige manier informatie te verzamelen en wordt er uitgelegd hoe je structuur aanbrengt in je verhaal.
Kijk hier voor meer informatie.

Techniek