Afbeelding

De Schrijven Magazine Schrijfdag 2016 - Speeddaten met Pro-book

Heb je altijd al je eigen boek willen maken? Bij Pro-book kun je terecht voor het laten produceren van hardcover en softcover boeken, altijd met garen gebonden én al vanaf 1 exemplaar. Wil je speeddaten met Pro-book (waar je een papieren versie van de praktische handleiding Boek maken in Word, Indesign, Pages of OpenOffice ontvangt)? Schrijf je dan in voor de Schrijven Magazine Schrijfdag 2016.

Het doel van Pro-book is om iedereen blij te maken met een eigen boek. Of je nu beginnende of een gevorderde boekenmaker bent, je kunt er echt iets moois van maken. Jij speelt hierin een actieve rol en maakt de keuze wat jezelf doet en wat je aan Pro-book overlaat. Voor het uitgeven van je boek in eigen beheer stelt Pro-book een aantal tools ter beschikking, om zoveel mogelijk zelf te kunnen doen:

- gratis handleidingen en werktekeningen voor o.a. Word en InDesign

- instructie-filmpjes op YouTube

- workshops op locatie

- het door Pro-book laten vormgeven van je boek

- de online verkoop van jouw boek via Pro-book boekwinkel

Mira en Miron van Pro-book nemen de marketing en communicatie voor hun rekening. Ze geven de workshops, schrijven de handleidingen en staan open voor allerlei nieuwe ideeën op het gebied van printing on demand. Naast hen staan 25 mensen in de binderij. Meer weten over Pro-book? Kijk dan op hun website. 

Uitgeven