Afbeelding

Van Dale Online Taalhandboek Nederlands.

Cadeau bij een abonnement: het Van Dale Online Taalhandboek Nederlands

Van Dale Online Taalhandboek Nederlands bij Schrijven Magazine.Wil jij tijdens het schrijven meteen antwoord op je taalvragen? Bij een jaarabonnement op Schrijven Magazine krijg je nu een prachtig cadeau: 1 jaar gratis toegang tot het Van Dale Online Taalhandboek Nederlands!

Neem nu een abonnement op Schrijven Magazine!

  • 1 jaar Schrijven magazine (6 nrs) voor maar € 27,50 (i.p.v. € 36,-).
  • Én een boek uit de veel geprezen Schrijfbibliotheek (t.w.v. € 12,50).
  • Én 1 jaar toegang tot Van Dale Online Professioneel Nederlands (t.w.v. €50,-), inclusief de nieuwe Van Dale App voor smartphone en tablet.

Neem nu een abonnement!       

Ben je al abonnee? Help Schrijven Magazine aan een nieuwe abonnee, dan krijgen zowel jij als de nieuwe abonnee 1 jaar gratis toegang tot het Van Dale Online Taalhandboek Nederlands!

Over het Van Dale Online Taalhandboek Nederlands

Het Van Dale Online Taalhandboek Nederlands helpt iedereen die tijdens het schrijven op taalvragen stuit. Bijvoorbeeld: “Moet ik hier ‘hen’ of ‘hun’ gebruiken?”, “Hoe deel ik mijn tekst in?”, “Wanneer gebruik ik een puntkomma?”. Of je nu vragen hebt op het gebied van stijl, grammatica, spelling of punten en komma's, in het Van Dale Online Taalhandboek vind je altijd wat je zoekt.

  • Van Dale Online Taalhandboek Nederlands bij Schrijven Magazine.Dé online-gebruiksaanwijzing van het Nederlands.
  • Antwoord op de meest uiteenlopende taalvragen.
  • Luchtig en begrijpelijk geschreven, met veel voorbeelden.
  • Gebruiksvriendelijk: zoek naar antwoord op je taalvragen door een trefwoord in te voeren, via de thematische inhoudsopgave of via de index.
  • Werkt in elke browser en met elk besturingssysteem, dus ook op je tablet.
  • Je hoeft geen software te installeren. 

Meer informatie over het Van Dale Online Taalhandboek Nederlands

Neem nu een abonnement op Schrijven Magazine (1 jaar voor slechts € 27,50) en krijg niet aleen een jaar lang gratis toegang tot het Van Dale Online Taalhandboek Nederlands (t.w.v. € 20,-), maar ook een boek uit de Schrijfbibliotheek cadeau (t.w.v. € 12,50)!

Neem nu een abonnement!           Werf een abonnee!

----> We sturen je een inlogcode zodra je het abonnementsgeld hebt betaald.
----> Deze aanbieding geldt ook als je een jaarabonnement cadeau geeft of een abonnee aanbrengt, we sturen je de inlogcode zodra je het abonnementsgeld hebt betaald.