Afbeelding

De kraamhulp van Esther Verhoef.

Win de nieuwe thriller van Esther Verhoef

Wil jij Esther Verhoefs nieuwe thriller De kraamhulp winnen? Win De kraamhulp van Esther Verhoef bij Schrijven Magazine.

Ter gelegenheid van het interview (plus schrijftips!) met Esther Verhoef, in het komende nummer, mag Schrijven Magazine 5 exemplaren van haar nieuwe thriller De kraamhulp weggeven aan (proef)abonnees van Schrijven Magazine.

Ben je nog geen abonnee? Maak snel gebruik van onze superaanbieding!

Wat moet je doen?

Twitter

 1. Laat via Twitter weten waarom jij niet kunt wachten tot je het nieuwe nummer van Schrijven Magazine thuis ontvangt. Is het vanwege het interview met @EstherVerhoef? Of vanwege @GeertKimpen, die uitlegt hoe ook jij een bestseller als De kabbalist kunt schrijven? 
  Inspiratie nodig? Hier vind je informatie over het komende nummer.
 2. Verwerk in je tweet de link www.schrijvenonline.org/komendnummer. En verwijs naar #SchrijvenMagazine
 3. Stuur een mail met daarin de naam van jouw Twitterprofiel naar actie@schrijvenonline.org met als subjectregel: ‘Esther Verhoef voor abonnees van Schrijven Magazine’. Stuur ook je adresgegevens mee. Zo kunnen wij nagaan of je inderdaad (proef)abonnee bent van Schrijven Magazine.
 4. Doe dit vóór maandag 19 mei 20.00 u.

Facebook

 1. Laat via Facebook weten waarom jij niet kunt wachten tot je het nieuwe nummer van Schrijven Magazine thuis ontvangt. Is het vanwege het interview met Esther Verhoef? Of vanwege Geert Kimpen, die uitlegt hoe ook jij een bestseller als De kabbalist kunt schrijven? 
  Inspiratie nodig? Hier vind je informatie over het komende nummer.
 2. Verwijs in je bericht naar www.schrijvenonline.org/komendnummer
 3. Stuur een mail met een screenshot van je Facebook-update en de naam van jouw Facebookprofiel naar actie@schrijvenonline.org met als subjectregel: ‘Esther Verhoef voor abonnees van Schrijven Magazine’. Stuur ook je adresgegevens mee. Dan kunnen wij nagaan of je inderdaad abonnee bent van Schrijven Magazine
 4. Doe dit vóór maandag 19 mei 20.00 u.

Geen Facebook of Twitter?

 1. Verzin een andere manier om je schrijfvrienden en -vriendinnen te vertellen waarom jij enthousiast bent over Schrijven Magazine!
 2. Vertel ons daarover via actie@schrijvenonline.org (subjectregel: ‘Esther Verhoef voor abonnees van Schrijven Magazine). Stuur ook je adresgegevens mee. Dan kunnen wij nagaan of je inderdaad abonnee bent van Schrijven Magazine.
 3. Doe dit vóór maandag 19 mei 20.00 u.

Ook nieuwe abonnees dingen mee, neem dus snel een abonnement!

De winnaars worden geselecteerd door de redactie. We letten vooral op enthousiasme en originaliteit. Winnaars krijgen begin juni hun boek. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.