Aankondiging: Schrijven Magazine presenteert Start to Write Now!

In het voorjaar gaat de bekende schrijfwedstrijd Write Now! van start. Deze wedstrijd, speciaal voor jongeren was het startpunt van de carrière van literaire talenten zoals Lize Spit en Maartje Wortel. Daarmee is het een goede springplank naar je schrijverscarrière. Ga je meedoen aan WriteNow! 2017?  Lees dan snel verder!

Schrijfopdrachten

Vanaf januari kun je 12 weken lang op een speciaal Schrijven Online-themaforum terecht voor Start to Write Now!, een warmlooptraject voor alle schrijvers die mee willen gaan doen aan de wedstrijd. Iedere week wordt er op dit forum een instructieve, prikkelende schrijfopdracht geplaatst die je zal helpen om alvast helemaal in de stemming te komen. Alle opdrachten zullen speciaal gericht zijn op jongeren. Onze schrijfcoaches helpen je graag met de voorbereidingen op de schrijfwedstrijd!

Meer weten? Houd Schrijven Online de komende tijd goed in de gaten!

Over Write Now!

Write Now! is een grote schrijfwedstrijd voor jong literair talent tussen de 15 en 25 jaar in heel het Nederlands taalgebied (Nederland, Vlaanderen en Suriname). Winnaars van de wedstrijd worden vaak opgemerkt door grote uitgeverijen, waardoor Write Now! gezien wordt als een springplank voor literair talent. Onder andere Lize Spit en Maartje Wortel zijn ooit begonnen als Write Now!-deelnemers.

Wil je naast Schrijven Magazine presenteert: Start to Write Now! Meer schrijftips ontvangen? Neem dan een abonnement op Schrijven Magazine.

Techniek