Afbeelding

Pixabay

5 redenen om te kiezen voor manuscriptbeoordeling van Schrijven Online

Meer kans op publicatie? Laat je manuscript zien aan een expert. Om deze 5 redenen kies je voor een manuscriptbeoordeling van Schrijven Online

1. Je manuscript wordt beoordeeld door professionele redacteuren die jaren ervaring hebben met auteursbegeleiding en uitgeverijen

Vanaf het moment dat jij jouw (onvoltooide) manuscript opstuurt is het in handen van professionele en ervaren redacteuren. Deze redacteuren hebben al jarenlange ervaring met auteursbegeleiding en uitgeverijen. Onder deze redacteuren bevindt zich onder andere: Eisso Post (Specialist Sci-fi, Fantasy, Literair en Autobiografisch), en Mieke van Wieringen (Specialist Kinderboeken, Thrillers en Romans).

2. Je wordt niet alleen een betere schrijver, je ontdekt ook wat de kansen zijn van je manuscript

Als jij je manuscript opstuurt doe je dit natuurlijk met één grote vraag: wat zijn de kansen van dit verhaal? Dit antwoord zullen de redacteuren jou geven. Ook zullen zij jou vertellen wat er nog aan je verhaal moet gebeuren. Is er bijvoorbeeld nog een herschrijfronde nodig? Of hoeven er nog maar kleine dingen aangepast te worden voor jij jouw manuscript naar de gewenste uitgeverij kan sturen.

3. In een persoonlijk adviesgesprek kun je uitgebreider ingaan op de schriftelijke beoordeling van je manuscript

Naast het feit dat je digitaal het advies van de door jou gekozen redacteur krijgt op jouw manuscript, krijg je ook de kans om met de redacteur in kwestie persoonlijk in gesprek te gaan. In dit adviesgesprek kun jij zelf zo veel vragen stellen als je wilt. Het gesprek zelf kan plaatsvinden in de woonplaats van de redacteur, of via skype.

4. Wij beoordelen manuscripten in alle denkbare genres. Van kinderboek of Young adult tot literaire roman of verhalenbundel

Alle denkbare genres zijn welkom bij onze redacteuren. Aangezien verschillende redacteuren gespecialiseerd zijn in verschillende genres, is er voor ieder genre een ervaren redacteur om advies te geven. Je kiest zelf wie jij denkt dat de perfecte match is voor jouw verhaal.

5. Vooraf duidelijkheid over investering in je manuscript beoordeling

Je manuscript laten lezen en beoordelen kan flink in de kosten lopen. Bij Schrijven Online kan je, vooraf, in één oogopslag zien wat het gaat kosten om jouw manuscript te laten beoordelen. Bijvoorbeeld bij de Schrijven Online Zelfscan, kan je voor €79,- maximaal 3.000 woorden laten beoordelen. En bij het advies gesprek is het vaste bedrag €150,- waardoor je achteraf niet voor verassingen komt te staan.


Meer weten over de manuscriptbeoordeling van Schrijven Online? Dat kan hier.