Afbeelding

10 tips voor het schrijven van een bevredigende seksscène

Het zinderende zomernummer van Schrijven Magazine!Hoe schrijf je een seksscène die niet alleen jou, maar ook je lezers met rode oortjes in hun boek doet duiken? Dat blijkt in de praktijk vaak lastiger dan gedacht. In het zinderende zomernummer van Schrijven Magazine (thema: seks!) krijg je 10 tips waarmee je je pen kunt opwarmen. Wij geven er alvast één weg.

Door Noreen Kaland en Tara Boonstra

1. Seks heeft een plot

Ook erotische verhalen moeten uitgewerkte personages, een te overwinnen obstakel et cetera hebben, oftewel: een geloofwaardig plot. In het dagelijks leven loop je niet een kantoor binnen om vervolgens, zonder enige uitleg of reden, een week lang seks te hebben:

'Ik zag een weergaloze vrouw. Ze keek me recht aan vanachter haar veilige, belangrijk-uitziende bureau... Ik liep het kantoor in en voordat ik zat wist ik al dat we niet alleen een connectie hadden, maar een hele sterke. Dit was meer dan aantrekkingskracht; dit was de wet van vraag en aanbod... Dus hier zit ik nu, na een week van wilde seks, en ik ga met mijn vinger langs haar ruggengraat.'

Uit: Gigolo van Greg Golden

Alle 10 tips lezen? Je vindt ze in ons zinderende zomernummer dat omstreeks 3 juni verschijnt.

Nog geen abonnee? Profiteer vóór maandag 23 mei 16:00 u. van de introductieaanbieding.

Word abonnee   Geef Schrijven Magazine cadeau

Techniek