Lid sinds

14 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

Uitgeven in het buitenland

Ik kreeg een berichtje van de uitgever dat de Spaanse uitgever, die al eens had laten merken wel interesse te hebben in mijn voetbalserie, nu serieus aan de bel trekt. Heeft iemand daar ervaring mee. Dat je boek verkocht wordt aan een buitenlandse uitgever?

Lid sinds

13 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hé Rapid, wat goed dat de Spaanse uitgever weer iets laat weten. Ik vind het al moeilijk genoeg om in ons eigen land een uitgever te vinden, laat staan in het buitenland. Kim heeft hier dacht ik ervaring mee, maar die is niet echt actief meer op dit forum.

Lid sinds

15 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ha, dat is leuk!! Volgens mij ben je de eerste hier op het forum. Benader anders gewoon iemand via de site van 'schrijvers op elkaar'. Daar zitten er diversen die ook in het buitenland publiceren, volgens mij.

Lid sinds

15 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Maar Rapid, daar weet je uitgever toch alles over te vertellen? Overigens heel erg van harte gefeliciteerd! Een fantastisch succes!

Lid sinds

14 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Marriejeanne, mijn uitgever heeft mij ook wel het één en ander verteld. Zakelijk, om het maar even zo te noemen, weet ik wel hoe het werkt. Maar waar ik benieuwd naar ben is wat de ervaringen zijn van schrijvers die dat hebben meegemaakt.

Lid sinds

14 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Tja, ach, ze zijn nog aan het onderhandelen. Dus het kan ook nog afketsen. Ik ziet het wel.

Lid sinds

13 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ha Rapid, goed zo! Weet je, hier is de titel van een naslagwerkje dat mijn uitgever me stuurde over je boek in het buitenland. Let op: Who is Who in Dutch Children's Book Publishing. De uitgevers die erin staan zijn: Christofoor, Clavis, Columbus, De Fontein, Gottmer, De Harmonie, Hillen, Van Holkema&W., Holland, The House of Books, Kluitman, Lannoo, Lemniscaat, Leopold, Mercis, Middernacht Pers, Nieuw Amsterdam, Ploegsma, Querido, Thoeris, Van Goor, Van Tricht, De Vier Windstreken, De Vries-Brouwers, Weton-Wesgram BV, Ziederis, Zirkoon. Ik hoop dat je hier iets aan hebt. Het boekje is van de NLPVF www.nlpvf.nl. Die zitten in Amsterdam. Succes gewenst!