Lid sinds

13 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker

Breng je werk aan de man

Graag wil ik medeschrijvers de gelegenheid geven hun werk aan de man te brengen via Kopij.net. Iedereen die nog "pareltjes" heeft liggen die nog op publicatie wachten, is uitgenodigd deze aan te leveren via info@kopij.net. Dat mag als hele tekst of alleen door opgave van titel, fragment, samenvatting, lengte, contactgegevens en gewenste vergoeding (gratis mag ook natuurlijk). De stukken blijven je eigendom, je houdt volledige zeggenschap, enz. Ik maak een overzicht van de titels, dat binnenkort als database te raadplegen is door redacties die snel een stuk nodig hebben. Het kost niets en je kunt je altijd weer afmelden en je werk intrekken, bijvoorbeeld als het al langs een andere weg gepubliceerd is. Alleen maar voordelen dus! We denken met een groot en divers aanbod een interessante plek te creëren voor afnemers en zo de kans op publicatie te vergroten. Dus stuur in die columns, korte verhalen, reportages, beschouwingen, interviews, gedichten, enz.! Ook reacties, vragen en suggesties zijn van harte welkom! www.kopij.net

Lid sinds

13 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Hmmm. *op site gluurt* Goed idee wel, eigenlijk! Ga ik zeker onthouden ;) Ook tof dat het gratis is. Waar halen jullie je inkomsten vandaan, ik zag zo gauw geen banners of zo.

Lid sinds

13 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
Beste auteurs, Er zijn (nog) geen inkomsten. Als we er samen een succes van maken, dus veel content aanbieden en veel klanten trekken, kan ik er adverteerders voor vinden en eventueel ook betaalde diensten gaan aanbieden om de kosten eruit te halen! Suggesties welkom. Annelou.

Lid sinds

13 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
-

Lid sinds

13 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
Ik heb ze een mail gestuurd over de veiligheid van wat ik instuur, maar ik heb geen reactie gehad. Ik vind het initiatief heel goed, maar heb er ook een beetje bedenkingen bij. Ze kunnen echt alles zo zelf verkopen en daar komen we nooit achter.

Lid sinds

13 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
Ten eerste zal ik er vaak niet achterkomen dat iets van mij is (ik lees niet de plaatselijke suffertjes van elk dorp). Ten tweede moet ik dan nog maar zien te bewijzen dat het van mij is. Wat denken anderen hier van?

Lid sinds

15 jaar 7 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Je moet soms ook een beetje vertrouwen in de wereld kunnen hebben, hoor. Ja, jatten kan overal. Ze kunnen je fiets jatten of je geld of je vrouw. En ook je teksten. Maar als je daar je hele leven op moet baseren. Ppppffff..... Ik ben daar niet bang voor. Gewoon doen als je het leuk lijkt. Niet zo piepen bij elk 'gevaar'.

Lid sinds

13 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
10000, jij misschien niet, maar als het echt gaat lopen en er doen veel mensen mee, dan is er echt wel iemand die z'n eigen stukje ergens terugvindt, en dan is het gedaan met die site. Ik denk (hoop) dat ze dat risico niet gaan nemen. En volgens mij kun je ook gewoon een samenvatting en een fragment opsturen in plaats van het hele stuk, dan kunnen ze helemaal niks verkopen.

Lid sinds

13 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
Hallo auteurs, Bedankt voor jullie reacties, complimentjes en inzendingen. Er zijn inmiddels aardig wat artikelen, (veel) gedichten en columns binnen, maar nog lang niet genoeg! Het wordt pas een interessante "marktplaats" als uitgevers en redacties straks volop keuze hebben. Het klopt dat je eventueel ook alleen een fragmentje, titel en samenvatting kunt insturen, mocht je het niet vertrouwen. Verdere veiligheidsgaranties zijn er niet. Het is tenslotte een initiatief van en voor auteurs. We werken momenteel hard aan de automatisering. Het is de bedoeling dat er een zoekfunctie komt waarbij de uitgever kan zoeken op onderwerp, doelgroep, etc. Pas nadat contact is opgenomen met de auteur kan de uitgever over het gehele stuk beschikken om het te lezen en eventueel te publiceren. Algemene opmerking naar aanleiding van de inzendingen: let wel even goed op stijl- en spelfouten voordat je iets instuurt. Wat betreft je vraagprijs: wees realistisch. Het krijgen van naamsbekendheid is ook wat waard! Groet, Annelou van Kopij.net

Lid sinds

13 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Is het niet handig om een soort handleidinkje op de site te zetten, voor mensen die echt geen flauw idee hebben? Gangbare prijzen voor verschillende soorten artikelen enzo?

Lid sinds

13 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Goede vraag/opmerking, Wonderer. Ik heb ook echt geen idee wat 'normaal' is of wat richtlijnen zijn.

Lid sinds

13 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
Dag schrijvers, Kopij.net was even met vakantie net de kinderen en kan boeken volschrijven over de "geneugten" van de Spaanse camping, maar gaat, in plaats daarvan, de site -mede naar aanleiding van jullie opmerkingen - verder verbeteren. Wat betreft een gangbare prijs: schrijf je in opdracht en met een deadline, dan is 150 euro voor een A4-tje redelijk. Zonder opdracht is alles tussen 0 en veel mogelijk, afhankelijk van het medium. Je stukje gratis ter beschikking stellen is zeker geen gek idee als het gaat om een medium met groot bereik. Maar je kunt altijd "n.o.t.k." invullen, dat hebben de meeste auteurs (incl. ikzelf) tot nu toe gedaan. Kijk eens naar de voorpagina van kopij.net voor een greep uit wat er zoal is opgenomen in de bestanden. Vanaf 1 september gaan we officieel van start en ga ik de site en dus de stukken/auteurs echt promoten. Stuur stukken, verhalen en columns in als je mee wilt doen en onder de aandacht van redacties en uitgevers wilt worden gebracht. Groet, Annelou.

Lid sinds

12 jaar 11 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
De site ziet dr wel goed uit! Klinkt best interessant! Niet dat ik al zo ver ben en verhalen klaar heb liggen, maar wie weet voor de toekomst :)

Lid sinds

13 jaar 1 maand

Rol

 • Gewone gebruiker
Heeft iemand al iets opgestuurd naar deze website en daarover iets gehoord? Ik heb ze een aantal stukken toegestuurd, maar nooit iets gehoord...

Lid sinds

13 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
Dag allemaal en 10000 in het bijzonder, Iedereen die iets heeft ingezonden heeft in principe antwoord gekregen, dus als dat niet zo is, dan is er iets misgegaan. Natuurlijk is het niet zo dat elk ingezonden stuk ook meteen verkocht is. Wonderen kunnen we niet verrichten, wel de kans hierop vergroten (zeer vrij naar De Belastingdienst). Dus: vooral blijven insturen die artikelen, columns, enz.! Groet, Annelou Kopij.net PS: De kans zit er in dat we gaan samenwerken met een bestaand groot redactiebureau. Daarmee wordt het bereik van Kopij.net meteen weer een stuk groter!

Lid sinds

14 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
Dit is nog eens een initiatief. Slim bdacht, mooie site, het wordt aantrekkelijk genoeg om iets naartoe te sturen. Ik houd het in de gaten.