Lid sinds

11 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker

publicatie tijdschriften

Hallo, Een tijdje terug deed ik mee aan een wedstrijd van een bekend magazine. Dat magazine werkte samen met een overheidscampagne, getiteld "Meer talent op de werkvloer" Mensen die zich geroepen voelden, konden een briefje schrijven met daarin wat uitleg rond hun talent en wat ze ermee hoopten te bereiken. De prijs? Een reportage en fotoshoot voor het magazine en een personal coach die je een tijdlang opvolgt en helpt om je droom te realiseren. Ik deed mee en schreef een briefje over mijn droom om kinderboeken uit te geven. Vorige week kreeg ik een telefoontje van een mevrouw die me vertelde dat ik won! Gisteren deed ik de fotoshoot en het interview. Dat was heel leuk. Maar wat toch belangrijker blijft is het zoeken naar en vinden van een uitgever voor mijn boek. Denken jullie dat dergelijke publicatie van mijn project kan helpen? Dat het interesse wekt en mensen me misschien contacteren? Of leef ik momenteel een beetje op een roze wolkje? Sofie

Lid sinds

12 jaar 9 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Niet afwachten, Sofie. Doen! Gewoon durven. Vraag die personal coach wat hij/zij allemaal kan om jouw droom (boeken schrijven) te realiseren. Misschien zet hij Paul Sebes wel voor je in (is een schrijversbemiddelaar.)

Lid sinds

12 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Doen Sophie, en gefeliciteerd met het succes dat je nu al hebt. Doorgaan, doorgaan enz.. :music: :music:

Lid sinds

15 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
Klinkt goed! Ik neem aan dat je personal coach je nu helpt met het zoeken van een uitgever? Of misschien komt er spontaan een op je artikel af. In welk blad is het? Wij willen ook wel helpen hoor. :D Wat is het voor boek?

Lid sinds

12 jaar 2 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Sofie, in ieder geval gefeliciteerd met het winnen van je prijs. :thumbsup: Ongetwijfeld vergroot het je kansen, ik denk dat alle activiteiten op schrijversgebied je kansen vergroten.

Lid sinds

11 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Lekker doorzweven op je roze wolkje! Wie durft te dromen, durft pas echt te leven. Kortom, ga ervoor.

Lid sinds

13 jaar 3 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Gefeliciteerd Sofie :thumbsup: Blijf lekker op je roze wolk je weet maar nooit. Heel veel succes.

Lid sinds

14 jaar 10 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Heel mooi, sofie! Dit is een stap. Een uitgever vinden is ook een stap, maar een (kinder)boek schrijven staat daar nog tussenin. Ik weet niet hoe ver je al bent met je schrijfvaardigheden / boek / verhaal, maar misschien kan die coach zich daar eens over buigen? Weet je al wie je coach zal zijn? Uit welke beroepsdiscipline hij /zij komt?

Lid sinds

14 jaar 10 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
P.S. En vraag vooraf hoeveel uren je gebruik van zo iemand kunt maken. Bereid je daarop voor. Haal er het maximale uit.

Lid sinds

12 jaar 3 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Wat ik zou doen? Zorgen dat je manuscript helemaal af en piekfijn in orde is. Een korte synopsis schrijven en dan uitgevers gaan mailen. Vertel ze over je droom om kindereboeken uit te geven en over het artikel. (misschien kun je een pdf bijvoegen) Als ze interesse hebben, dan melden ze zich wel. Waarschijnlijk willen ze dan een synsopis hebben. Die is dan af en kan je ze meteen toesturen. Hoe dan ook, veel succes!

Lid sinds

12 jaar 3 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Goed zo, Sofie en zet die personal coach delicaat onder druk: je hebt hem niet voor niets gewonnen!

Lid sinds

12 jaar 7 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Gefeliciteerd! Een publicatie in wat voor vorm dan ook is altijd iets om trots op te zijn! En een mooie aanvulling op je schrijf-CV ;). Laat je weten hoe het verder gaat? Ik ben heel benieuwd naar wat zo'n coach kan doen.

Lid sinds

11 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Ik ben zelf ook heel benieuwd! Aan de andere kant probeer ik mijn verwachtingen niet te hoog te stellen, dan komen er misschien nog wel heel wat andere aangename verrassingen op me af... Bovendien heb ik mijn manuscripten al een beetje naar her en der verstuurd, zonder veel reactie tot nu toe. Maar daar komt misschien ook wat schot in de zaak als een coach er zich mee moeit? Ik had vandaag toevallig aan mijn leerlingen verteld dat ik kinderboeken schreef en dat vonden ze fantastisch. Ze vroegen of ze proefkonijn mochten zijn en of ik af en toe eens wilde voorlezen in de klas uit mijn eigen boek. Zoveel enthousiasme, dat doet wel plezier! Oja, het magazine waarin mijn reportage en fotoshoot verschijnt is de Belgische Flair. Ik ben alvast benieuwd naar het resultaat! Bedankt voor de vele leuke reacties! Ik wens iedereen enorm veel succes toe met zijn of haar eigen projecten. En nderdaad, wie durft te dromen, leeft pas echt ;-)