# 218 Gevonden

Melody kijkt op de klok; tien over tien. Ze schuift de vitrage opzij. Kijkt naar buiten. Een harde wind jaagt de herfstbladeren door de verlaten straat. De kans dat er zo laat nog kinderen aan de deur komen is klein. De eerste Halloween zonder Steve, denkt ze . Steve, de charmeur, de gladde prater die uiteindelijk een gestoorde klootzak blijkt te zijn. De deurbel gaat. Toch nog... Glimlachend pakt ze de zak. Een harde windvlaag rukt de deur bijna uit haar hand...niemand. Fronsend sluit ze hem. Achter haar klinkt een geluid. 'Heb je me gemist, schat? '

Lid sinds

6 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Leuk verhaal, ook genoeg om zelf in te vullen :). Ik had zelf (maar kan aan mij liggen) bij: "de windvlaag rukte de deur uit haar hand." een beeld dat dat ding echt weg vloog, dus misschien zou een andere beeldtaal duidelijker zijn. Maar spannend :).
31 oktober 2018 - 21:30

Lid sinds

11 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
Ja, geslaagd. Je kunt nog overwegen het naar de tegenwoordige tijd te schrijven, dan zet je mij in ieder geval nog dichter bij de scene. Inderdaad eens met Karel: Genoeg om zelf in te vullen en dat voorspelt weinig goeds. :-)
31 oktober 2018 - 23:03

Lid sinds

7 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hoi John, spannend stukje met flinke horror-potentie De wegwaaiende deur is idd wel een dingetje. Mss nog even broeden op iets anders ;) Eens met mw. Marie, dat je een mooi herfstsfeertje schetst! Graag gelezen.
2 november 2018 - 11:37

Lid sinds

6 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Een spannend verhaal. Volgens mij ben ik de enige die de deur niet zag wegvliegen... Ik dacht nog na het lezen van je reactie: gezellig dat er bij jou wel iemand aan de deur stond. Maar ik geloof niet dat je op die visite zat te wachten ;) Graag gelezen!
2 november 2018 - 12:48

Lid sinds

6 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Goed verhaal :thumbsup: - Ze schuift de vitrage opzij. Kijkt naar buiten.- bij slechts 99 woorden moet je veel schrappen wat al duidelijk is. Hier kan m.i. kijkt naar buiten weg. Want wat doe je anders als je de vitrage opzij schuift? :nod:
4 november 2018 - 12:33