Groepsweblog beginnen, iemand?

Zoals de titel al zegt, ben ik op zoek naar een paar enthousiaste mensen om samen een groepsweblog mee te beginnen. Een groep, omdat we op die manier meer content kunnen publiceren, en uiteindelijk dus ook meer bezoekers trekken. Ik wil een beetje inspringen op de aktualiteiten, met af en toe een raar stukje ertussen, voor een overwegend jonge (20-25) doelgroep. Als je interesse hebt, kun je het beste hier een reactie achterlaten. (Voor de mensen die opletten; ik had afgelopen week inderdaad eenzelfde soort oproep hier geplaatst. Die is intussen verwijderd.)

Shit on ya, die gelectrocuteerde avatar van jou is HEEL irritant. Net als jouw vraag: ""Heb je inmiddels al een weblog uitgescheten?""
8 december 2007 - 23:32

Lid sinds

18 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik heb ook wel interesse, maar ja, als kruizer niet meer van zich laat horen.. En nee, het is niet denigrerend. Als je dat al denigrerend noemt, dan ben je extreem overgevoelig.
9 december 2007 - 16:57

Men zegt niet van zichzelf dat men eerlijk is, noch grootmoedig, deugdzaam, royaal of vlijtig. Het is mooi wanneer anderen zoiets van iemand zeggen. Maar als men dergelijke dingen van zichzelf zegt, komt dat over als het tegenovergestelde. Oftwel: eigen roem stinkt.
9 december 2007 - 20:44

Wij maken geen ruzie, Mara, we roepen een vervelend kleutertje tot de orde, die hier en bij andere onderwerpen, de sfeer wil verknoeien. Ze komt liefde tekort, omdat ze die niet accepteert. Ze heeft nog geen enkele positieve bijdrage geleverd. Het is waarschijnlijk alleen maar gezeur om aandacht. Maar Mara, daar hoeven wij toch niet mee te zitten?
10 december 2007 - 2:37

Lid sinds

17 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik zou willen dat iedereen goed met elkaar kon opschieten. Nou ja, ik ben een modern soort hippie! (Voor de hele jongeren onder ons: hippies als uit de jaren 70 van de vorige eeuw. Make peace, no war.) Een onmogelijke opgave maar ach. Je moet iets te wensen houden.
13 december 2007 - 1:13

Lid sinds

16 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ach dat zou ik ook wel willen. Ik snap nooit waarom mensen altijd zonder respect naar een ander reageren. Hoe moeilijk is het om normaal te reageren en in je achterhoofd te houden dat je een ander zo behandelt, zoals je zelf behandeld wilt worden? Maarja dat zal nooit gebeuren..
13 december 2007 - 11:09