Lid sinds

10 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker

# 112 e-liprogram. Juf Nikki

Op acht augustus vorig jaar zag ik, Juul du Lac, ‘n vrouw mistroostig naast haar Audi A8 staan. Oh, oh, dacht ik, wat is dat prachtig daar. Ik ging op mijn brik op haar af, nam mijn fotoapparaat, nam vijf foto’s van haar, incluis Audi, maar schrok daarna flink van wat ik zag. Ik dacht: dat is pot jan dikki mijn juf Nikki van school, waar ik zo dol op was vanaf, naar schatting, jaar twaalf. ‘Hallo, juf Nikki, wat is dat nou? Stoornis aan jouw Audi?’ ‘Tja, uitval van mijn motor,’ was Nikki’s mistroostig antwoord. ‘Wat is dat nou naar.’ Maar plots had ik ’n fantastisch plan: ‘Laat jouw Audi daar maar staan, juf Nikki. Spring op mijn schraag van mijn brik. Houd mij vast, dan rijd ik jou naar huis.’ ‘Prima Juul,’ sprak zij nu vrolijk. Op mijn zwijnbak sprak ik haar daarna vol schroom aan: ‘Nikki, ik was altijd zo dol jouw lach, daarom hou ik van jou. Wil jij nu of ooit mijn vrouw wor …’ ‘Ja, natuurlijk wil ik dat, Juul. Jouw vrouw zijn, dat wil ik altijd al graag.’ Ik dacht, hoor ik dat juist? Was haar antwoord ja? Dus toch? Wat prachtig was dat. Wij, man plus vrouw. Wat was ik blij door dit antwoord. Vanaf dat tijdstip hangt mijn foto van Nikki, incluis Audi A8 voor altijd in haar, maar nu ook in mijn villa, dus ook in mijn hal. (Wat ’n onzin schrijf ik nu toch. Maar ja, dat was dus nodig voor opdracht #112, ha, ha. :D )

Lid sinds

12 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Grappig verhaal, goed gedaan, komt heel natuurlijk over. Zo zou het gegaan kunnen zijn. Wat een bofkont ben je toch. Van brik en hut naar een Audi A8 (toe maar) en een villa toe. Je hebt er wel lang op moeten wachten. Ik schat dat juffrouw Nikki onderhand de vijfentachtig moet naderen. Heeft ze haar rijbewijs nog. Tip: breng op een gunstig moment de erfenis ter sprake. Succes ermee Jules du Lac.

Lid sinds

11 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Leuk. Maar ik doe effe lullig: 'plaatjE' moet je vervangen :ninja: Edit: 'AchtErop', 'MisschiEn', 'OngElooflijk' en 'dE hal' ook.

Lid sinds

10 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Die erfenis, da's waar ook. Moet ik eens gauw met Nikki bespreken. Helaas is ze nog erg vitaal. :o Leuke reactie, Dos. Bedankt.

Lid sinds

10 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Hallo Angus. Dit is ong'looflijk. Ik trok s'avonds nog minimaal twaalf maal mijn verhaal na. Toch nog vijf maal fout. :crybaby: Sorry. Maar nu even serieus: heel goed opgelet, Angus. Inmiddels heb ik het verhaal aangepast. Bedankt.

Lid sinds

10 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Dank je, Mw. Marie. Het was inderdaad een heel lastige opdracht .En je ziet wel aan de reactie van Angus dat ik toch ook nog de nodige fouten had. Ook jij hartelijk dank voor je reactie. :nod:

Lid sinds

12 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ach die juf Nikki toch. Met die Juul. De fantasie slaat op hol en daar is het verhaal .Fraaie regels! Volgens mij is het - rijd ik, ipv rijdt ik.

Lid sinds

14 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
Zonder e worden het inderdaad rare verhalen. De foto hangt in haar, maar nu ook in mijn villa in haar? maar dus ook - inmiddels ook? Ik zwam ook maar wat. Gaat het nog steeds goed tussen jullie?

Lid sinds

10 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Je hebt volkomen gelijk, beste Maddbrug. Ik wist het al in de 2e of 3e klas van de lagere school, maar zo zie je dat je je schrijfwerk nooit voldoende kan controleren. Bedankt voor je reactie. :o

Lid sinds

10 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Hallo Tja, Ook wat jouw opmerkingen betreft, heb ik dus niet voldoende opgelet. Inmiddels heb ik e.e.a. aangepast. Dank voor je belangstelling. Het gaat prima met me, maar niet met juf Nikki, hoor. Leuke reactie.