gs

Lid sinds

8 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

#106 - Augustus

3 augustus 2016 - 22:35
Waardoor de machtige Augustus, terwijl hij iedere vijand van zo hoog te pletter liet vallen dat hij uiteenspatte als was hij een rijpe watermeloen, ondanks zijn hemeltergend aanmatigende ‘als de tegenstand compleet vernietigd is, zal een wereldomvattende Pax Romana aanbreken zodat iedereen mij eeuwig dankbaar zal zijn’, voor zijn oude oma toch dat vriendelijke, ietwat verlegen kind bleef.

Lid sinds

10 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
3 augustus 2016 - 23:05
@gs, top, jij taaltechnisch wondertje. Ik tel zeven zelfstandige naamwoorden. De rest tel ik niet omdat ik migraine heb maar heb er alle fiducie in. Het contrast van de verpletterende bruut versus het verlegen kind, zo goed getroffen. :thumbsup:

Lid sinds

9 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
4 augustus 2016 - 10:08
Machtsmisbruik is van alle tijden en toch wordt er van ze gehouden van deze wrede mannen en vrouwen. Goed gedaan gs.

Lid sinds

8 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
4 augustus 2016 - 17:01
Ik kan maar één ding zeggen, heb hoofdpijn na mijn eigen tekst en dit is om jaloers te worden: Perfect! Ik heb ook niet geteld hoor, dat laat ik graag aan de coach over!

gs

Lid sinds

8 jaar 11 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
7 augustus 2016 - 22:21
Allen, dank voor jullie commentaar. Ik ben wel netjes op vier maal op zeven uitgekomen, maar dat dank ik wel aan het feit dat ik mijn zin niet helemaal correct ontleed heb ('ondanks' een voegwoord?). Eigenlijk was dit een opdracht voor taalkundigen. Als oud-biologiestudent heb ik bij ontleden eigenlijk een heel ander idee.

Lid sinds

8 jaar 10 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
7 augustus 2016 - 22:31
Je lijkt me toch wel een redenaarstalent te hebben, gs. Heeft omaatje lief nooit je vlijmscherpe tong gekend? En zoiets als 'vergeef je vijanden' in plaats van er meloensap van te maken. ;) Ik heb je graag gelezen!