Lid sinds

4 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker

schrijfopdracht 84: De Put

De Put. Je merk wel dat je hier diep onder de grond zit. Het ruikt gronderig. Toch merk je dat niet als je aan de wanden van de put voelt. Op de grond is hetzelfde soort zand als op het strand, echter hier heeft het niets met een vakantie te maken. Heel ver boven me zie je licht. Moeilijk te zeggen wat daar is.Je zit te ver weg om contouren te onderscheiden.Deze put is erg diep, misschien wel twintig meter. Het is een wonder dat je niets gebroken heb. Je loopt in het bos en ..oeps daar val je naar beneden, in deze diepe put. Goede raad is duur: hoe krijg je contact met het thuisfront? Je mobiel heeft geen bereik, helaas, zie je nu. "Ik hoopt dat mijn honden boven blijven blaffen. Soms denk ik hun koppies te zien over de rand van de put. Ik hoor ze heel goed. Als ze stoppen roep ik: "Doorgaan Clara en Arthur, doorgaan" . Zouden ze mij kunnen horen?" De honden weten, denk je, niet niet hoe ze het hebben. Normaal mogen ze van jou alleen blaffen als iemand aanbelt of langs komt bij ons thuis. Niet zomaar wat blaffen naar een andere hond of hetgeen ze horen op straat of zo. Niets is zo vreselijk als constant blaffende honden, die herrie steeds en dan totaal voor niets! Je krijgt het nu wel echt koud. Gelukkig heb je je lekkere donkerbruine vest aan en je jack om je middel geknoopt. Dat jack ga je nu maar aandoen. Veel ruimte heb je hier niet om te bewegen. Van bewegen krijg je het altijd lekker warm. Altijd in de winter begin je de wandeling met wanten aan en een jack. Na eventjes kan dat allemaal uit en zo lekker in die fijne voorjaarslucht.! Fris en toch al die warmte erbij. Je voelt dat de zon in kracht gaat winnen en dat we via het voorjaar naar de zomer gaan. "Ik hoop maar dat Karin ook al aan het wandelen is, dan hoort haar labrador Ot mijn honden blaffen en gaan ze daar op af...."

Lid sinds

4 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Schrijf voor het eerst. nu, na 1 reactie correcties gemaakt. Ik hoor graag van een lezer of het boeiend is en welke verbeteringen ik zou kunnen aanbrengen.

Lid sinds

5 jaar 2 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dag mw. Marie, Kijk even naar de opmaak van de tekst. Spaties en dergelijke. Ook heb je vrij veel dingen dubbel staan. Als je het een en ander schrapt, kom ik nog eens lezen. Groet, Annemieke

Lid sinds

4 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Begrijp niet goed , wat ik fout doe. Had keurig , dacht ik de veranderingen door gevoerd, echter er staat in het overzicht niet dat het bijgewerkt is. Nu wel hoop ik. Annemarie bedankt voor je reactie. Is deze versie verbeterd vind je?

Lid sinds

4 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ik heb het nu bijgewerkt. Zie alleen niet dat er bij de eerste zin van een alinea, die ikzelf heb laten inspringen. Echter dat zie ik niet terug in de bijgewerkte versie van mijzelf en in het overzicht staat nog steeds niet: bijgewerkt. Kan iemand mij vertellen hetgeen ik niet goed doe?

Lid sinds

4 jaar 5 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Dankjewel Mill. Ik heb het gevonden, het duurde alleen even voordat ik bijgewerkt zie in het forum overzicht. Ik heb het te pakken nu!!

Lid sinds

11 jaar 3 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
  • Pluslid
Toch merk je (ik)(?) op de bodem van stand sta.(?) Spatie achter punt. Spatie voor komma weg. en ..oeps - en ...oeps Mijn mobiel heeft helaas geen bereik. (Lijkt me logischer) "doorgaan - "Doorgaan langs komt - langskomt (of langs ons huis loopt. (?) die herrie steeds en totaal om niets. (?) Als ik ga wandelen heb ik altijd wanten en een jack aan. (?) af ... Dat moet een enge ervaring zijn. In het vervolg de honden maar niet weer zo keurig opvoeden. Hoe ben je eruit gekomen of zit je er nog?