Lid sinds

4 jaar 9 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker

Oproep aan jullie (uitgeverij)

Beste schrijvers, Hierbij doen wij van het nieuwe bedrijf Uitgeverij Patronage een oproep. Allereerst zullen wij ons even snel introduceren. Wij zijn een uitgeverij met een nieuwe marktgerichte invalshoek. We staan open voor iedere nieuwe schrijver en richten ons op jullie, de nieuwe generatie schrijvers. Daarom hebben wij ons ingeschreven op dit forum. Regelmatig zullen wij mensen in de gaten houden of berichten sturen. Desondanks willen wij een oproep doen aan jullie. Wij zoeken schrijvers die een (proef)manuscript klaar hebben of op zoek zijn naar extra hulp bij hun manuscript. Dus ben jij: *Jonge of beginnende schrijvers * In bezit van een manuscript voor: een kort verhaal, kinderboek, fictie, non-fictie , autobiografisch verhaal of poëzie/proza. *Doorzettingsvermogen Dan is dit ook een oproep aan jullie, contacteer ons via het forum. Wij willen jullie graag kansen bieden. Wij horen graag van jullie! Note: Dit is geen reclame, dit is een oproep. Wij linken hier op geen enkele wijze door naar onze site en Facebook, we hebben hier enkel een introductie geplaatst met daarbij een oproep om ons een bericht te sturen.

Lid sinds

8 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Regelmatig zullen wij mensen in de gaten houden [...]
Dat is eng ... Iemand zal jullie nu ook in de gaten houden.

Lid sinds

7 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
We staan open voor iedere nieuwe schrijver en richten ons op jullie, de nieuwe generatie schrijvers
Alle schrijvers zijn gelijk als ze maar jong zijn ;)

Lid sinds

10 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
Kennen jullie die reclame waarin een man aan het strand ligt en zegt: "Dit is geen reclame"?
Regelmatig zullen wij mensen in de gaten houden of berichten sturen
Doe maar niet. Stelletje charlatans.

Lid sinds

4 jaar 9 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Jammer Diana, dat je direct uitgaat van een bedrieglijke insteek. Een nieuw bedrijf geen kans gunnen noemen we dat. Gelukkig is niet iedereen in Nederland zo. Tevens mis ik het punt van "reclame" want zoals jij het nu stelt is heel dit forum een bom van reclame voor ieder. We zijn gewoon een nieuw bedrijf dat bij de desbetreffende doelgroep aanklopt.

Lid sinds

7 jaar 3 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Note: Dit is geen reclame, dit is een oproep. Wij linken hier op geen enkele wijze door naar onze site en Facebook, we hebben hier enkel een introductie geplaatst met daarbij een oproep om ons een bericht te sturen.
Sorry, maar als je moet aankondigen dat iets geen reclame is, dan doe je ergens iets fout... da's net als die mensen bij het station: 'Ik ga u niets proberen te verkopen, maar of je even geld wilt overmaken.' Reclame of niet, dat laten we aan de mods over.

Lid sinds

10 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
Lieve UitergeverijPatronage Dat ik direct uitga van een bedrieglijke insteek, zou jullie niet mogen verrassen. Jullie bieden redactie aan maar kunnen geen behoorlijk Nederlands en jullie beweren marktgericht te zijn maar vragen geld aan jullie schrijvers. Omdat jullie toch niet schijnen te begrijpen wat jullie eigenlijk aan het doen zijn, even een eenvoudige uitleg: de 'doelgroep' van een 'uitgeverij' bestaat uit lezers.
Aangezien we natuurlijk druk bezig zijn en uren in Nederland geld kosten, zitten er wel enige kosten aan verbonden. Die kosten kun je zien als een investering in de toekomst.
Blijf alsjeblieft met deze onzin uit de buurt van de jonge schrijvers op dit forum.

Lid sinds

4 jaar 9 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
Even ter verduidelijking Diana, dit stukje informatie gaat over uren die buiten de reguliere werkzaamheden vallen. Dit is een soort bijles voor mensen die moeite hebben met schrijven. Je betaald toch ook voor bijles/schrijversbladen en boeken met tips?

Lid sinds

10 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
Je betaald toch ook voor bijles/schrijversbladen en boeken met tips?
Ja, maar niet aan mijn uitgever. (En zeker niet aan iemand die het werkwoord 'betalen' niet kan vervoegen.)

Lid sinds

16 jaar

Rol

 • Gewone gebruiker
Kanniewaarzijn, was mijn eerste gedachte, maar ze schijnen nog echt te bestaan ook. Ach ja, je leest nog wel gekkere dingen tegenwoordig.

Lid sinds

6 jaar 6 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
De website is ondertussen al weer verdwenen blijkbaar. Althans bij mij toch. Ze hebben mij ook gecontacteerd met de melding dat ze interesse hadden in mijn werk. Ik heb de site kritisch bekeken, nog enkele extra vragen gesteld en een uurtje geleden een beleefd mailtje gestuurd dat ik het niet zie zitten.

Lid sinds

11 jaar 4 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
 • Pluslid
 • Moderator
Voor oproepen als deze is er de mogelijkheid om een advertentie, advertorial, banner en dergelijke te laten plaatsen op de site of in Schrijven Magazine, zie: http://www.schrijvenonline.org/adverteren
Regelmatig zullen wij mensen in de gaten houden of berichten sturen.
We betwijfelen of dit door de forummers als prettig wordt ervaren. Het is niet de bedoeling om het forum te gebruiken om mensen te benaderen.
Note: Dit is geen reclame, dit is een oproep.
Als het een oproep was, was er iets concreets verbonden aan de oproep; dit missen we. Het ziet er nu te veel als reclame uit, en omdat reclame in het forum gezien wordt als spam en spam verboden is, sluiten we het topic.