Schrijver (m/v) gezocht voor interview in groot blad!

Hallo mensen, Ik verzorg maandelijks de boekenpagina van een mannenblad, en onderdeel daarvan is een interview met een actuele schrijver (m/v). Iemand die dus onlangs met een nieuw boek is gekomen. Voor de januari-edititie is de schrijver die ik in eerste instantie zou interviewen op het laatste moment uitgevallen en mijn deadline is morgen (!). Mijn oproep is dus: is er hier iemand die onlangs met een nieuw boek is gekomen OF die dat tussen nu en februari zal doen? Dan kun je mij mailen (contactdetails staan onder de knop), en dan interview ik je vandaag nog (per email). Ook heb ik dan een duidelijke, hq en highres foto van je nodig om te plaatsen bij het interview. Let op: het is voor een glossy mannenmagazine, dus NIET geschikt zijn: kinderboeken chicklit Mail me zo snel mogelijk als je interesse hebt, of als je iemand kent die geschikt is hiervoor! x Kim

Lid sinds

19 jaar 4 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Wauw!!!! Is dat een toezegging Kim. O, hoeveel schuift dat wel niet. Wel wel, bedoel ik. Joepie, ik op de cover. Ze kunnen toch wel goed photoshoppen daar, he? :)
23 november 2007 - 12:07

Heb je cover van de Penthouse wel eens gezien, Zjors? En Pluis zegt: 'Komt je hoedje nog eens van pas.' Wou je dat dan voor de linkerkant of de rechterkant gebruiken? (Als camouflage). Of heb je twee hoedjes?
23 november 2007 - 13:54

Lid sinds

18 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Rudolf: ze hebben iedere maand 1 boekenpagina (die ik verzorg). Maar dat is waarschijnlijk niet waar ze om bekend staan.... Zjors, ik houd een plek voor je vrij! het wordt spectaculair! :)
23 november 2007 - 19:35