Lid sinds

10 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker

# 61 - Witte billen

3 juli 2015 - 12:47
Nummer 106, ja dat klopte. Ik trok de onderbroek nog iets verder over mijn hoofd. Zelf vond ik die onderbroek niet zo professioneel, maar ik kon thuis niets anders vinden waar twee gaten voor mijn ogen in zaten. Voor de laatste keer keek ik op het briefje. Ja het nummer klopte. Dit was mijn eerste klus. Het voelde nog onwennig om bij een vreemde naar binnen te sluipen met de opdracht om hem dood te maken. Als ik dit succesvol zou afronden, kreeg ik meer opdrachten. Ik stelde mij voor hoe mijn bankrekening eruit zou komen te zien. Ik sloop naar boven, naar de voordeur. Het was een portiekwoning met zo’n hoge verscholen trap voor de deur. De herfstblaadjes die het portiek in waren gewaaid, maakten de trap glibberig. De bovenste trede was de boosdoener en voor ik het wist lag ik met een pijnlijke knie onderaan aan de trap. De onderbroek zat dwars op mijn hoofd. Die moest ik eerst rechttrekken om te zien of iemand mij had zien glijden. Voorzichtig sloop ik nogmaals naar boven. De voordeur kreeg ik gemakkelijk open. Meteen achter de deur volgde nog een trap. Mijn hart bonsde in mijn keel. Spannend zo’n eerste opdracht. Ik scheen met mijn zaklamp door het huis. Ik hoorde vreemde geluiden uit een van de kamers komen. Ik voelde dat ik een rood hoofd kreeg. De onderbroek zat ineens heel oncomfortabel. Ik liep richting slaapkamergeluiden en haalde nog eenmaal diep adem. Daarna gooide ik de deur open en hield mijn revolver voor me. Ik moest schieten. Niet wachten, nee meteen schieten. Ik keek naar een liefdestafereel. De bibs van een dikke man keek mij aan. Ik raakte in verwarring. Ik moest een donkere getinte man om zeep helpen. Deze man had hele witte billen. “Sorry dat ik u stoor,” stamelde ik. “Zeg wat moet dat hier? Wie bent u en wat komt u doen?” De man trok de deken over zich heen en keek me benauwd aan. “Ik moet bij dhr. Mampy zijn,” zei ik ook nog. Wat een sufferd ben ik om zoiets te zeggen, maar mijn zenuwen speelden mij parten. “Die woont op 901.” Ik keek op mijn briefje en draaide het om.

Lid sinds

9 jaar 2 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
3 juli 2015 - 13:46
Ha Angelieke, Wat een feestje om te lezen. Erg leuk gemaakt en het briefje een leuke vondst. -edit- pas ook even de titel aan, je bent het nummer vergeten :D

Lid sinds

9 jaar 10 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
3 juli 2015 - 16:25
Je laat vandaag je humoristische kant zien, Angelieke! Ik denk niet dat er nog een volgende klus zal komen ;D

Tja

Lid sinds

15 jaar 2 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
 • Pluslid
3 juli 2015 - 17:08
Grappig van die onderbroek. Is de moordenaar ook nog zo stom om naar 901 te gaan? Vast wel. Ik kan nu al wel zeggen dat het saldo niet hoger wordt.

Lid sinds

10 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
3 juli 2015 - 20:10
@ Darkvalley - titel heb ik aangepast dank je. Verder ben ik blij dat je heel even een feestje hebt gehad. Mooi commentaar. @ Blavatksi - Ik ben blij dat ik je even aan het lachen heb kunnen maken. Wat een klungel hè! @ janp - dank je wel Jan. Fijn compliment. @ Ostinato - Niet echt geschikt denk ik voor deze baan :) @ Lilithx - Nee, denk ik ook niet. Bedankt voor het lezen. @ Tja - Tuurlijk gaat hij daar ook nog heen. Dat komt in deel II.

Lid sinds

9 jaar 2 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
4 juli 2015 - 8:52
Hoi Angelieke, Wat een lachwekkende climax. Ik heb hem met veel plezier gelezen en ook de weg naar de climax toe heeft me plezier gedaan. Leuk gedaan

Siv

Lid sinds

9 jaar 8 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
4 juli 2015 - 17:59
Geweldige vergissing Annemieke. Ik heb je verhaal met veel plezier gelezen.

Lid sinds

10 jaar 5 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
5 juli 2015 - 12:56
@ pim - dank je voor je compliment. Fijn dat je het leuk vond. @ Anne - ja die billen zag ik ook voor me en schoot eerlijk gezegd zelf in de lach. Van die dikke witte billen :) @ Siv - dank je voor je lach.

Lid sinds

10 jaar 6 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
6 juli 2015 - 19:09
Ik vulde eerst in dat de vrouw vreemd ging met de buurman maar het fout lezen van het briefje is inderdaad zeer klunzig. Is de HP dyslectisch? ;)

Lid sinds

10 jaar 7 maanden

Rol

 • Gewone gebruiker
6 juli 2015 - 21:41
Superleuk verhaal, zowel de onderbroek als het briefje-op-zijn-kop zijn lekker klunzig. Leuk ook welke rol de witte billen spelen. Goed gedaan!