Links uitdelen

Is het een idee om een apart stukje van het forum in te richten om links uit te delen? Ik kom op het idee doordat Mara een interessante link plaatste n.a.v. een vraag van mij. Voor sommigen is zo'n link misschien óók interessant. Je ontkomt dan natuurlijk niet aan een beperkte vorm van reclame want een site is meestal toch wervend, maar ik bedoel het ter ondersteuning en informatie. Ook het kopje "Links" kun je dan onderverdelen (wat me een taak voor Dries lijkt). Is hier behoefte aan?

Ik bedoel eigenlijk geen eigen links, die kun je onder je naam zetten. Ik bedoel zoals www.vandale.nl dat in een ander topic gegeven werd (http://www.schrijvenonline.org/forum-onderwerp/34… beroerd, beroert). Of links naar handige sites waar je als schrijver iets aan hebt, bijvoorbeeld wanneer je spreekwoorden en gezegdes zoekt (http://www.spreekwoord.nl/). Of synoniemen. Of... vul maar in. Geregeld vliegt hier een site de lucht in, bij de diverse topics en ik zou het handig vinden als die gerubriceerd bij elkaar gezet werden. En ik geloof dat ik niet de enige ben.
10 September 2007 - 21:55

Lid sinds

17 jaar 1 maand

Rol

  • Gewone gebruiker
Ja, ik moet zeggen dat ik de links naar 'Blanco Regel' bijvoorbeeld wel handig vind. Hoe je schrijfoefeningen kunt houden. De gang naar de uitgeverijen e.d. Zulke dingen. De veranderingen in die wereld. Links over 'stijl verbeteren' of zoiets. Ook handig.
11 September 2007 - 9:56

Kan hoor, maar waar dan, Aart? @Zjors: "Je kunt beter lid worden van Blanco Regel. Zet hem bij je favorieten. Ben je elke dag op de hoogte." Natuurlijk! Maar voor de mensen die B.R. nog niet kennen, kan het fijn zijn als de link aangegeven wordt.
11 September 2007 - 14:57

Lid sinds

16 jaar 9 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
graag een link naar handige sites (ik heb nu al heel veel voordeel bij the sites that hier genoemd zijn), of een link naar een site die al de vorige en toekomstige links behandelt. Goed idee, lijkt mij, om dat via deze site te doen, daar er hier haast dagelijks "gesproken" wordt en nieuwe sites gelijk gemeld kunnen worden.
11 September 2007 - 15:14