Calenzia stelt zich even (opnieuw) voor

Het is al weer een jaartje of twee a drie geleden dat ik actief was op deze site en met schrijven. Na de geboorte van mijn zoon (bijna twee) kwam het er gewoon niet meer van. Vorige week kwam ik 1 van mijn oude kinderverhalen tegen. Het verhaal is af en voorzien van schetsen. Nooit van gekomen om verder uit te werken. Ik heb het van de week een keer aan mijn zoon voorgelezen en hij krijgt er geen genoeg van. Tja, als dat niet motiverend werkt :) Gisteren begonnen met een nieuw verhaal geinspireerd op wat mijn zoon het meest bezig houdt. Auto's en vooral politie auto's doen het op het moment goed bij hem. En waar dan verder het schip strand, dat zien we nog wel. En dan nog even in het kort over mezelf: -Nicknaam: Calenzia -Echte naam: Angelina -Leeftijd: 28 -Kinderen: 1 van bijna twee en nummer 2 wordt eind oktober verwacht -Hobby's: Tekenen, schilderen, fotografie en bij deze schrijven -Woonachtig: In Noord-Brabant, tussen Tilburg, Eindhoven en Turnhout

Lid sinds

17 jaar 6 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Hee Zjors, toch nog een bekende naam ertussen :) Ik schrijf nu in in eerste instantie voor het plezier en de kinderen en wat er verder van komt, komt wel.
23 September 2010 - 5:27

Lid sinds

17 jaar 7 maanden

Rol

  • Gewone gebruiker
Ha Calenzia, Angelina, moeder en ook nog een beetje schrijfster en illustrator, leuk je hier weer te zien. Ik denk nog wel eens aan je verhaal van de man en zijn eigen schaduw voor de Paul Harland wedstrijd.
25 September 2010 - 22:42