Start » Weekvanhetschrijven » Week van het Schrijven 2019: vraag nu je promotiepakket aan!

Week van het Schrijven 2019: vraag nu je promotiepakket aan!

Schrijfdocenten en andere organisatoren van activiteiten tijdens de Week van het Schrijven (8 tot en met 15 september 2019), kunnen (gratis) een promotiepakket bestellen dat in ieder geval bestaat uit:

  • Uitdeelexemplaren van de speciale Week van het Schrijven-editie van Schrijven Magazine (t.w.v. € 6,95 / stuk). 
  • Uitdeelexemplaren van eerdere edities van Schrijven Magazine (t.w.v. € 4,- / stuk)

Vraag nu je promotiepakket aan!

 

 

Het is gratis!

Tenminste, als je Schrijven Magazine / Schrijven Online een (digitaal) steuntje in de rug geeft. Hieronder lees je wat je kunt doen. Doe je dit liever niet, dan vragen wij een kleine tegemoetkoming (€ 9,95) in onze verzend- en administratiekosten.

Hoe geef ik Schrijven Magazine / Schrijven Online een steuntje in de rug?

Vergeet niet in het opmerkingenveld van het aanvraagformulier te vermelden wat je allemaal hebt gedaan of gaat doen. Bijvoorbeeld: ‘Ik ga mijn nieuwsbrieflezers en mijn Twittervolgers meerdere keren attenderen op de superaanbieding van Schrijven Magazine. Mijn Twitteradres is…’ Wij berekenen dan geen verzend- en administratiekosten voor je promopakket!

Nota bene: de belangstelling voor het promotiepakket is ieder jaar zo overweldigend dat we regelmatig nummers van Schrijven Magazine te kort komen. Dat kan betekenen dat je minder nummers ontvangt dan je hebt aangevraagd. En het betekent natuurlijk ook: wacht niet te lang met bestellen!

Producten

Hoeveel exemplaren van Schrijven Magazine wilt u ontvangen (max 50)?

Gegevens
Promotie

Je krijgt dit promotiemateriaal van Schrijven Magazine gratis en voor niks. Het enige wat we vragen is een steuntje in de rug voor Schrijven Magazine. Hier kun je vermelden wat je doet.

Door je activiteit aan te melden op Schrijven Online, schrijf je je in voor onze relatienieuwsbrief. In die nieuwsbrief vind je nieuws over de Week van het Schrijven én extraatjes voor ons relatienetwerk. Bijvoorbeeld: gratis nieuwsbriefvermeldingen (de Schrijven Nieuwsbrief heeft 11.000 lezers!).