Start » Schrijfgids » Joey Brown

Joey Brown

Schrijf- en expressiecoach Joey Brown organiseert schrijfretraites op het Griekse eiland Ikaria, daar waar Icarus hoog naar de zon vloog. Haar retraites zijn unieke combinaties van schrijven, stilte, meditatie, systeemopstellingen en dans, telkens met dat ene doel: transformatie.

Zo kan je gaan schrijven en herbronnen in Therma, een pittoresk dorpje aan de voet van een berg en wereldwijd bekend om haar geneeskrachtige warmwaterbronnen. Hier voel je de veiligheid en vrijheid om zonder schuldgevoel in rust te zijn, om samen met andere schrijvers in stilte zijn. Schrijven en herbronnen is een retraite voor iedereen die wil werken aan zijn eigen boek, verhalenbundel of schrijfproject. Met 1 op 1 coaching.

Gloednieuw is Good WritDance: een unieke combinatie van schrijven en contact improvisatie dans. We onderzoeken hoe we onze geest en ons lichaam op de best mogelijke manier met elkaar kunnen laten dansen. Good WRITdANCE is een knipoog naar de Engelse uitdrukking Good Riddance (of bad rubbish). Eigenlijk zeggen we: 'Dat hebben we dan mooi van ons af gedanst en geschreven!' 

In België en Nederland organiseert Joey stille schrijfretraites en verhaalretraites voor vrouwen.

Dit is een onderdeel van het Schrijfvakantie-katern uit Schrijven Magazine nummer 1 van 2017. Wil je op de hoogte worden gehouden van de mogelijkheden voor dit katern in 2018? Klik dan hier.

Geplaatst in rubriek(en):

  • Schrijfcoaches en/of manuscriptbegeleiding
  • Schrijfcursussen en -workshops
Ook voor dichters: Schrijven Magazine

In ieder nummer van Schrijven Magazine interviewen we een dichter over het schrijfproces!

Word abonnee!
Literair tijdschrift Alice, onderdeel van Schrijven Magazine

Stuur je allerbeste verhaal of gedicht in naar ons eigen literaire tijdschrift.

Meer informatie
Geen schrijfwedstrijd meer missen? Volg Schrijven Magazine op Facebook!

Like Schrijven Magazine op Facebook!

Vind ik leuk!
Ontdek je schrijftalent!

Volg onze online cursus voor beginnende schrijvers!

Vanaf € 90,-!