Win ‘Het ware geheim van schrijven’

Win ‘Het ware geheim van schrijven’ Het is zomer, je zit op het strand en je wilt een goed schrijfboek lezen. Het liefst van één van de beste schrijfdocenten en wie is er beter dan Natalie Goldberg.

In samenwerking met de Uitgeverij Altamira (waar de boeken van Natalie Goldberg uitgegeven worden) organiseren we een zomer-winactie.

Wil je schrijflessen en schrijftips ontvangen van Natalie Goldberg? Mis dan het augustusnummer niet van Schrijven Magazine. Nog geen abonnee? Neem vóór maandag 27 juli, 16:00 uur een abonnement, dan ligt dit nummer omstreeks 7 augustus in je brievenbus.

Word abonnee  Werf een abonnee 

Wat moet je doen?

Stuur jouw unieke schrijfwijsheid of schrijfaforisme in. Belangrijk: de schrijfwijsheden moeten wel over schrijven gaan en mogen niet langer zijn dan 30 woorden.

Wat kun je winnen?

De 3 beste inzendingen met de meest originele schrijfwijsheid of schrijfaforisme winnen het boek Het ware geheim van schrijven van Natalie Goldberg. Ook zullen deze drie beste schrijfwijsheden of schrijfaforismen op FB verschijnen.

Inzenden en deadline

De deadline van de winactie is 31 augustus 18:00 uur. De uitslag wordt op 14 september bekend gemaakt. Stuur je schrijfwijsheid of schrijfaforisme in via het wedstrijdformulier van Schrijven Online. Let op: maak het verhaal op in Word (of een vergelijkbare tekstverwerker) en kopieer de tekst in het tekst vak van het formulier, vergeet niet je naam erbij te vermelden. Je hebt de mogelijkheid om meerdere inzendingen te sturen.

Wij wensen iedereen veel schrijfplezier en zien jullie unieke schrijfwijsheden graag tegemoet!

Bron

www.schrijvenonline.org

Techniek