Afbeelding

Beeld Shutterstock

Wekelijkse schrijfopdracht #61

Behoefte aan feedback op je schrijfwerk? Doe dan mee met onze wekelijkse schrijfopdracht, uitgeschreven door schrijfcoaches Joey Brown, Henny Fortuin, Alice Kok, Odile Schmidt, Roos Waaijer en Marije Onstenk.

Wekelijkse schrijfopdracht

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Joey Brown, Henny Fortuin, Alice Kok, Odile Schmidt en Roos Waaijer. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 61e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.

Wekelijkse schrijfopdracht #61 – Slapstick 

Door schrijfcoach Roos Waaijer 

Veel mensen zullen de films van Charlie Chaplin kennen. Films waarin de personages door hun eigen klunzigheid alles mis laten gaan wat maar kan. Schrijf een tekst waarin een klunzige moordenaar en een ander personage een rol spelen. Verwerk dialoog in de tekst. De tekst moet maximaal 350 woorden zijn. Denk aan show don't tell.

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Bron

www.schrijvenonline.org/forum/themaforums/wekelijkse-schrijfopdracht

Techniek