Wekelijkse schrijfopdracht: Onbeduidend

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Frank Noë, Yvette Hazebroek, Lizette van Geene, Johanna Müller, Nadine van de Sande, Rachel Kabelaar, Odile Schmidt, Marc Kerkhofs en Mili van Veegh, Anna Strijbos en Martijn Breeman. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 471e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.

Opdracht #471 - Onbeduidend

Door Odile Schmidt

Maak van iets dat onbeduidend is het thema, bijvoorbeeld een lucifer, in maximaal 300 woorden.

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'. Jouw verhaal is nu hier te vinden. 
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook! Andere verhalen zijn hier te vinden. 

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Over de schrijfcoach

Odile Schmidt schrijft korte verhalen, gedichten en columns. Ze heeft diverse prijzen ontvangen en nominaties. Tweemaal stond ze in de top 100 van Prijs de Poëzie. Bij de schrijfwedstrijd van literair tijdschrift Op Ruwe Planken werd ze tweede. Ze heeft een monoloog geschreven over een meisje met ADHD die door een actrice is gebruikt voor een auditie. De actrice kreeg de rol. Ze heeft zaalteksten geschreven bij een kunstwerk bij De Pont in Tilburg. Een gedicht van haar stond in de branding tijdens Poëzie in de Branding te Bergen aan Zee. Ze hoopt gauw weer te kunnen voordragen bij Café Eijlders.

Banner Schrijven Magazine