Afbeelding

Bliksem

Foto: Alexandre Bringer via Pexels

Wekelijkse schrijfopdracht #356 - De storm

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Frank Noë, Lizette van Geene, Mike van Holsteijn, Johanna Müller, Annemieke Heller, Lotte Petersen en Nadine van de Sande. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 356e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.

Opdracht #356 - De storm

Door Johanna Müller

Onweer, regen en wind. Een hevige windstoot tilt je op en je vliegt ergens heen, alsof je plots vlinderlicht bent geworden. 

De opdracht van deze week is: beschrijf wat er met je gebeurt van het moment dat je speelbal wordt van de storm, hoe voelt het aan, en waar zal je uiteindelijk terecht komen. Msschien ver weg? In de tuin van de buurman, of je eigen kelder? Het verhaal mag 600 woorden tellen en zorg ervoor dat we met je kunnen meereizen..

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'. Jouw verhaal is nu hier te vinden. 
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook! Andere verhalen zijn hier te vinden. 

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Over de schrijfcoach

Johanna Müller (1963) woont en werkt in Vlaanderen en schrijft meestal onder dit pseudoniem. Ze schreef al veel boeken over vrijwilligerswerk, vanuit haar professionele activiteit. Johanna houdt van literatuur en creatief schrijven. Er zit een manuscript in de pijplijn, dat er hopelijk dit jaar uit komt…

Mijn korte verhalen vind je op www.johannamuller.be.