Afbeelding

Beeld Shutterstock

Wekelijkse schrijfopdracht #34

Wekelijkse schrijfopdracht #34Behoefte aan feedback op je schrijfwerk? Doe dan mee met onze wekelijkse schrijfopdracht, uitgeschreven door schrijfcoaches Joey Brown, Henny Fortuin, Alice Kok, Odile Schmidt en Roos Waaijer.

Wekelijkse schrijfopdracht

Iedere week kun je aan de slag met een nieuwe inspirerende schrijfopdracht. De opdrachten worden om en om uitgeschreven door schrijfcoaches Joey Brown, Henny Fortuin, Alice Kok, Odile Schmidt en Roos Waaijer, die ieder feedback geven op de verhalen die geschreven zijn op basis van hun opdrachten. Iedereen kan meedoen!

Lees hieronder de 34e opdracht, ga naar het forum van Schrijven Online en plaats je verhaal om gratis feedback te ontvangen.

Wekelijkse schrijfopdracht #34 – Kerst Keuzemenu

Door Alice Kok
Deze week heb je de keuze uit de onderstaande drie opties. Kies een opdracht en schrijf een verhaal van maximaal 400 woorden.

  • Schrijf het meest sentimentele kerstverhaaltje ooit
  • Knetterende ruzie tijdens het kerstdiner
  • Ik heb een kerstdate

Publiceren en feedback

Je kunt jouw verhaal publiceren op een speciaal onderdeel van het forum. Daar kunnen de schrijfcoaches en andere deelnemers feedback geven op het verhaal. Dat gaat zo:

  • Klik op deze link en voer jouw verhaal in (vergeet niet het nummer en de titel van de opdracht te vermelden in de onderwerpregel). Klik vervolgens op 'Bewaren'.
  • Wacht op feedback of geef alvast feedback op andere verhalen.
  • Feedback geven op verhalen van voorgaande opdrachten mag natuurlijk ook!

Let op: je moet een profiel op Schrijven Online hebben om verhalen op het forum te kunnen plaatsen. Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

De schrijfcoaches

De opdrachten van de wekelijkse schrijfopdracht worden opgesteld door de volgende schrijfcoaches:

Bron

www.schrijvenonline.org/forum/themaforums/wekelijkse-schrijfopdracht

Techniek